akpe Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Αν τυχόν σας πει κανείς πως «έχει θείο/ξάδελφο/μπατζανάκη στην ΔΗΕ», στείλτε τον στον Κορόμπο. Το επόμενο μην το δείτε αν σιχαίνεστε τα παιδικά κακάκια, αν έχετε φάει, ή αν θεωρείτε πως κάποιες γυναίκες θα έπρεπε να διαλέξουν ανάμεσα στο facebook και την τεκνοποίηση. Κατά προτίμηση δια της βίας, με πιστόλι στον κρόταφο ας πούμε: Μετά το σκηνικό που ένας έγινε ρόμπα αφού ανέβασε ημίγυμνη φωτογραφία (στο facebook, που αλλού) πλαισιωμένη με δήθεν quote του: Bonus: Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2014 από akpe 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 "ΕΓΓΥΟΥΜΑΙ" Με πιανει νευρικο.. :lol: Μου το ελεγε μια στα χόντος οταν ηθελα να αγορασω κάτι..."ΣΤΟ ΕΓΓΥΟΥΜΑΙ" :lol: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 :confused: :confused: 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 :confused: :confused: Βασικά και τα 2 είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Βασικά και τα 2 είναι. βασικά όχι. να γίνει πολλ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar21 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Αυτό με την ΔΗΕ και τον τυπά είναι απίστευτο . Ξέρουμε αν ανήκει ο korompos στην ΔΗΕ η αν απλά τον τρόλλαρε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Αυτό με την ΔΗΕ και τον τυπά είναι απίστευτο . Ξέρουμε αν ανήκει ο korompos στην ΔΗΕ η αν απλά τον τρόλλαρε? πες μου οτι μας τρολλάρεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar21 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 πες μου οτι μας τρολλάρεις Όχι Στο google η αναζήτηση "νίκος κορόμπος" μου βγάζει φουσέκη κάνω κάτι λάθος? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Φυσικά και ανήκει στη ΔΗΕ, είναι ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar21 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Φυσικά και ανήκει στη ΔΗΕ, είναι ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ. Μην με τρολλάρεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 αυτος ο νεαρος θα μπλεξει σε σπειρα με σπουργιτια πιστευω!!! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar21 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Χάθηκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις