Razor_7 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Ποίος άλλος θέλει να τους σκοτώσει εκτός από μένα?... λογικά τρολλάρουν, δεν παίζει να 'ναι πραγματικά αυτά τα σχόλια.
Avatar21 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Xαχαχα λογικά τρολλάρουν, δεν παίζει να 'ναι πραγματικά αυτά τα σχόλια. Στις μέρες μας φίλε μου δεν το βρίσκω καθόλου περίεργο...έτσι έχουν μάθει και έτσι συνεχίζουν να τους μαθαίνουν.
nicoc89 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Ποίος άλλος θέλει να τους σκοτώσει εκτός από μένα?... στείρωση λογικά τρολλάρουν, δεν παίζει να 'ναι πραγματικά αυτά τα σχόλια. υπάρχουν πολλά βόδια σαν αυτούς κει όξω 3
ougxar Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 ελειπε ο υπευθυνος που ειναι για την αφαιρεση των ανακοινωσεων και αφησαν και το κατω χαρτι ετσι θελει,εξειδικευση,τι το ιδιο ατομο θα κολλαει και θα ξεκολλαει? 7
nicoc89 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 ελειπε ο υπευθυνος που ειναι για την αφαιρεση των ανακοινωσεων και αφησαν και το κατω χαρτι ετσι θελει,εξειδικευση,τι το ιδιο ατομο θα κολλαει και θα ξεκολλαει? βαζουν και τα δυο για να ειναι καλυμμένοι ρε 2
leftermann Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 ελειπε ο υπευθυνος που ειναι για την αφαιρεση των ανακοινωσεων και αφησαν και το κατω χαρτι ετσι θελει,εξειδικευση,τι το ιδιο ατομο θα κολλαει και θα ξεκολλαει? νομίζω ότι τους κόψαν το επίδομα αφαίρεσης παλαιών ανακοινώσεων, γι αυτό. έντιτ: για την ιστορία, η παλιά ανακοίνωση είναι η επάνω. Η καινούρια, η οποία και τελικά ισχύει, είναι η κάτω. Έτσι λέει εδώ τουλάχιστον...
ougxar Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 εγω ξερω οτι η πανω ειναι η σωστη,ας παει καποιος να μας πει ontopic 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις