nicoc89 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 how to pee with morning wood το 8 παλεύεται για να μη γίνει καμια στραβή και ψεκάσεις όλη την τουαλέτα 5
thomasG4 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 how to pee with morning wood το 8 παλεύεται για να μη γίνει καμια στραβή και ψεκάσεις όλη την τουαλέτα ή πολύ απλά σκέφτεσαι γυμνή τη Βάσω Παπανδρεού (ή την Μέρκελ), σου πέφτει και κατουράς σαν άνθρωπος. 1
nicoc89 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 ή πολύ απλά σκέφτεσαι γυμνή τη Βάσω Παπανδρεού (ή την Μέρκελ), σου πέφτει και κατουράς σαν άνθρωπος. για 15-20 λεπτά μετά τον ύπνο δεν έχω βρει τρόπο να την κάνω να πέσει κ έχω δοκιμάσει τα πάντα, μόνο αν είμαι άρρωστος ειναι ήσυχα
hackerW32 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 για 15-20 λεπτά μετά τον ύπνο δεν έχω βρει τρόπο να την κάνω να πέσει κ έχω δοκιμάσει τα πάντα, μόνο αν είμαι άρρωστος ειναι ήσυχα εχεις δοκιμάσει να την.. "παλέψεις"; 1
nicoc89 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 εχεις δοκιμάσει να την.. "παλέψεις"; και την έχω παλέψει και μου την έχουν παλέψει και ότι θες αφου για να σηκωθώ να πάω κάπου αμέσως δεν παίζει , πρέπει να τη βάλω στραβά και απο πάνω να πέφτει μπλούζα ή ζακέτα μια φορά σηκώθηκα με το μποξεράκι να ανοίξω την πόρτα γιατι μου χτυπούσαν και ηταν περίεργη φάση προσπάθησα να βρω δυο ίδιους , τίποτα MYTH BUSTED!!!
Ntinaras Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 ντε καταλαμπα noob http://en.wikipedia.org/wiki/Tutankhamun
liakjim Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 και την έχω παλέψει και μου την έχουν παλέψει και ότι θες αφου για να σηκωθώ να πάω κάπου αμέσως δεν παίζει , πρέπει να τη βάλω στραβά και απο πάνω να πέφτει μπλούζα ή ζακέτα μια φορά σηκώθηκα με το μποξεράκι να ανοίξω την πόρτα γιατι μου χτυπούσαν και ηταν περίεργη φάση Αααχχ πες μας και άλλα...μη σταματάς τώρααααααα....
nicoc89 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Αααχχ πες μας και άλλα...μη σταματάς τώρααααααα.... 1
liakjim Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δεν ξέρω τί είναι πιο περίεργο. Που ο ηθικός ξεπεσμός που βιώνω/με έχει προκαλέσει εν έτη 2015 ένα μέλος να περιγράφει τις κατουρόκ@υλές του σε ένα απλό forum οπότε λογικά το 2025 θα σηκώνει και φωτογραφίες κιόλας ή που κινδυνεύω να χαρακτηριστώ ως περίεργος. Sorry για το offtopic. Over and out. 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις