pournaras Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Εδώ ο άλλος μπέρδεψε το κράτος με τη πατρίδα... Δεν πιστευω να λες για μενα γιατι θα σε αποκληρωσω you know, sarcasm... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arc Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raid_av Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2014 από raid_av 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar21 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Κολόζωα OD και JB. Και τους έχουν και για πρότυπα τι να πω δηλαδή. Γενιά γεμάτη χαζομάρα και χωρίς κρίση. Me trying to get a girl ( τίτλος ) An electronic circuit that dissolves in the presence of water Χαχαχα δείτε το καλά Το έχασα σε μερικά αλλά οκ Πανέξυπνο αυτό που έκαναν 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Και ενα ήρωας του πολέμου... http://rwf-archive.gr/interviews_senaria-new.php?id=201&interview=1&interview_id=888 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar21 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Ωραίος Έχει ένα δίκιο εδώ που το λέμε 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar21 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Αυτό είναι που λέμε έγινε καπνός Βρε τι κάνει το πότο... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Νέα Υόρκη Εθνικό πάρκο Torngat, Χερσόνησος Labrador, Καναδάς Ώκλαντ (Νέα Ζηλανδία) 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar21 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Παιδόφιλια στο full... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar21 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Ποίος άλλος θέλει να τους σκοτώσει εκτός από μένα?... 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manbook Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δεν πιστευω να λες για μενα γιατι θα σε αποκληρωσω you know, sarcasm... Μακάρι, να φανταστείς τσακώθηκα με το γέρο που ήθελε να μου γράψει σπίτια και χωράφια!Εδώ θα πάρουνε αυτά που έχω,δεν τα βγάζω πέρα με τα παντοειδή χαράτσια... Τον έψησα τελικά να τα γράψει στα ανήψια μου (από αδερφή,ούτε αυτή ήθελε σπίτια+χωράφια...). Ελπίζω πάντως να τα βάλω να τσακωθούν,γιατί μούγραψε και μένα με το ζόρι στη διαθήκη του το ένα τέταρτο,για να μη πούνε οι χωριανοί τπτ στην ανάγνωση της διαθήκης... Άμα "φύγει" θα πάω με τη μία στην εισαγγελία για αποποίηση κληρονομιάς και θα πιάσω μιάν άκρη να τα δω να σφάζονται με μαθηματικούς τύπους,πως να τα μοιράσουνε.Μαζί και τα δικά μου,άτεκνος γερ. Κι έχω μαζέψει -σα μαλάκας- μπόλικα,για τα γεράματα που δεν θα τα προλάβω,στη τελική θα ζωστώ κανα μασούρι δυναμίτη και θα πάω να σκάσω στη Βουλή,παίρνοντας μαζί μου καμια δεκαριά,για παρέα στο χάρο. Μπρρρρ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις