Προς το περιεχόμενο

Αστείες, περίεργες, ενδιαφέρουσες εικόνες

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• De@th L0rd

1432

• Unabomber

1344

• Thresh

1318

• viper2005

1282

Παλιά στο Τέξας τα πυρηνικά στο Βέλγιο...Δεν βγάζουν τόσο ηλεκτρικό πια από πυρηνικά, μέχρι πριν μερικά χρόνια μέρα-νύχτα τα φώτα στις εθνικές και σε όλους τους δρόμους ήταν ανοιχτά, τώρα πια όχι. Κάθε τρεις και λίγο κάτι χαλάει και κλείνουν τις μονάδες.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παλιά στο Τέξας τα πυρηνικά στο Βέλγιο...Δεν βγάζουν τόσο ηλεκτρικό πια από πυρηνικά, μέχρι πριν μερικά χρόνια μέρα-νύχτα τα φώτα στις εθνικές και σε όλους τους δρόμους ήταν ανοιχτά, τώρα πια όχι. Κάθε τρεις και λίγο κάτι χαλάει και κλείνουν τις μονάδες.

Δεν νομιζω να χαλαει κατι απλα το κανουν για λογους οικονομιας. Εχουν βγαλει ενα προγραμμα βασει της μεσης κυκλοφοριας και σωηνουν τους πυλωνες. Ειναι αλλωστε χαζο να καινε παντου τα παντα οταν εχεις λιγα αυτοκινητα σε κινηση. Πχ μεχρι της δωδεκα σχεδον τα παντα παιζουν αλλα μετα και εως τις 5 σβηνουν παρα πολλα. Τουλαχιστον με αυτη τη λογικη ξεκινησε(πανε οι παλιες εποχες και για αυτους, ειναι και η ΔΕΗ τους γαλλικη πια.......)

Διαβάζουμε (βλέπουμε από πάνω προς τα κάτω)

-- Putin just invited the new Greek prime minister to Moscow --

http://www.businessinsider.com/putin-just-invited-alexis-tsipras-to-moscow-2015-2

This+is+relevant+lyra+sits+like+a+person

image-347052-panoV9free-kazg.jpg

cc8cf22e237d6dc4974319ce65d7fab411724008

• Like 12

Στην αρχή σκέφτηκα «Φοβερό μέρος να ζεις»

αλλά μετά προσγειώθηκα στην πραγματικότητα :

-Άραγε πόσο «παλούκι»ήταν να χτιστεί;

-Δεν έχει πάρκινγκ για το αμάξι, οπότε θα το φάει η αρμύρα

-Αν μου πει η καλή μου να κατεβάσω τα σκουπίδια ή να πεταχτώ να πάρω γάλα, σίγουρα θα χωρίσουμε γιατί θα ακουσει το λιμενεργάτη που κρύβω μέσα μου. 

aXpXwbd_700b.jpg

• Like 4

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...