Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• De@th L0rd

1432

• Unabomber

1344

• Thresh

1318

• viper2005

1282

Δημοσ.

εγω παντως οταν αδιαθετησα, η μανα μου εδωσε σερβιετες και ντεπον. τπτ αλλο.

Κι εγώ τουλάχιστον σε όσες ξέρω αυτό έκανε η μάνα τους. Γι αυτό λέω σε αυτά τα γκρούπ με τις μαμάδες μόνο τρόλ μπορεί να τα κάνει αυτά. Άντε κ μερικές που έχουν υποστεί λοβοτομή. Να συνοψίσουμε: Άλλες χαστουκίζουν τις κόρες που αδιαθετούν, άλλοι κάνουν ευχέλαιο σε μωρά με αναπνευστικά προβλήματα, άλλες τραγουδάνε κ μιλάνε σε πίτες κ γλυκά, ΕΛΕΟΣ ρε μετά λένε πρωτόγονες τις φυλές του Αμαζονίου, αυτοί είναι κ αποκομμένοι έχουν μια δικαιολογία... Εδώ μιλάμε για παράνοια κ παράκρουση, για ίδρυμα είναι αυτές όχι για να γίνονται γονείς...

aArrwDR_460s.jpg

• Like 7
Δημοσ.

Κι εγώ τουλάχιστον σε όσες ξέρω αυτό έκανε η μάνα τους. Γι αυτό λέω σε αυτά τα γκρούπ με τις μαμάδες μόνο τρόλ μπορεί να τα κάνει αυτά. Άντε κ μερικές που έχουν υποστεί λοβοτομή. Να συνοψίσουμε: Άλλες χαστουκίζουν τις κόρες που αδιαθετούν, άλλοι κάνουν ευχέλαιο σε μωρά με αναπνευστικά προβλήματα, άλλες τραγουδάνε κ μιλάνε σε πίτες κ γλυκά, ΕΛΕΟΣ ρε μετά λένε πρωτόγονες τις φυλές του Αμαζονίου, αυτοί είναι κ αποκομμένοι έχουν μια δικαιολογία... Εδώ μιλάμε για παράνοια κ παράκρουση, για ίδρυμα είναι αυτές όχι για να γίνονται γονείς...

Μην υποτιμας τον συνδυασμο αμορφωσιας, βλακειας και πιστης σε μαλακιες.Υπαρχουν και στην Ελλαδα απομονωμενα χωρια.

Ο ξαδερφος μου εχει μεγαλωσει σε ενα χωριο 600 κατοικων στη Φλωρινα. Ειναι 31 χρονων και εχει παει 2 φορες στην Αθηνα και 5-6 στη Θεσσαλονικη. Καλα καλα δεν ξερει να διαβαζει, τα τελευταια χρονια θα βελτιωθηκε λογω FB. Την τελευταια φορα που τον ειδα, πριν 6-7 χρονια (που ημουν αρκετα πιο ανωριμος και μαλακας) δεν τον αντεχα με την καμμια. Δεν θελω να φανταστω τι ακριβως θα νιωθω, αν χρειαστει να αλληλεπιδρασω μαζι του.

• Like 2
Δημοσ.

δε μπορεί να είναι απολύτως ακριβές αυτό γιατό ο pj είπε πως είχαν ξεκινήσει να γυρίζουν την ταινία και μετά ήρθε ο Viggo Mortensen, και έχει και αστεία ιστορία σχετικά με το πως δέχτηκε να παίξει στην ταινία.

οπότε πιθανότατα είναι αφού είχαν ξεκινήσει τα γυρίσματα.

• Super Moderators
Δημοσ.

δε μπορεί να είναι απολύτως ακριβές αυτό γιατό ο pj είπε πως είχαν ξεκινήσει να γυρίζουν την ταινία και μετά ήρθε ο Viggo Mortensen, και έχει και αστεία ιστορία σχετικά με το πως δέχτηκε να παίξει στην ταινία.

οπότε πιθανότατα είναι αφού είχαν ξεκινήσει τα γυρίσματα.

Το ήθελε ο γιος του αν θυμάμαι καλά?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...