Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποσο βλαμενο ειναι;

Νομίζω πάντως υπάρχει και η πιθανότητα να ανιλαμβάνεται το "which is more" με διαφορετική έννοια, πχ ποιο ειναι ψηλότερο επείδη κοιτάζοντας τα αυτή ειναι η κυρια διαφορα που βλέπει. Ή ισως και οχι δεν ξερω :P

• Απαντ. 35,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• De@th L0rd

1432

• Unabomber

1344

• Thresh

1318

• viper2005

1282

Δημοσ.

Νομίζω πάντως υπάρχει και η πιθανότητα να ανιλαμβάνεται το "which is more" με διαφορετική έννοια, πχ ποιο ειναι ψηλότερο επείδη κοιτάζοντας τα αυτή ειναι η κυρια διαφορα που βλέπει. Ή ισως και οχι δεν ξερω :P

οχι.

Δημοσ.

ναι τις ξερω αυτες τις θεωριες αλλα και παλι μου φαινεται τελειως χαζο. θυμαμαι μικρη που ειχαμε κιμωλιες με την αδερφη μου και τις ειχαμε μοιρασει και ξεκαθαρα την ειχα κλεψει και εκλαιγε, οποτε η θεια μου για να την καλμαρει της ειπε ελα να στις μετρησω να δεις οτι εχεις παραπανω. τις ειχε παρει στο χερι της και τις μετραγε πιανοντας τες και αφηνοντας τες με τροπο ωστε να φαινεται οτι συνεχιζει να μετραει και η βλαμενη η αδερφη μου δεν ειχε παρει χαμπαρι. btw δεν ηξερα να μετραω τοτε αλλα κοροιδο δεν με επιανε κανεις με τετοια φτηνα κολπα. εγω ημουν παρατηριτικη ή η μικρη βλαμενη;  :P  :P  :P  :P επισης ενα quiz για το τελος, εχεις ενα κιλο βαμβακι και ενα κιλο σιδηρο, ποιο ειναι πιο βαρυ;  :D

Eσύ ήσουν η παρατηρητική το πιθανότερο. Σε μας μπορεί να φαίνεται χαζό το κοριτσάκι, φαντάζεσαι να τα αντιμετώπιζαν ως χαζά οι νηπιαγωγοί κ οι δάσκαλοι;  (Όχι ότι κάποιοι δάσκαλοι της γενιάς μας δε το έκαναν, εγώ θυμάμαι δάσκαλο (απολίθωμα) ο οποίος ξεφτύλιζε μια μικρή επειδή ήταν αριστερόχειρας :-(  και την πίεζε να γράφει με το δεξί. Τελικά έγινε αμφίχειρας άλλα προτιμά να γράφει με το αριστερό. Αν όμως γινόντουσαν όλα αναλογικά θα μπορούσε να εξηγηθεί γιατί εσύ έγινες μηχανικός και το αντίστοιχο με το κοριτσάκι κομμώτρια (που όμως το χτυπάει το 50€ για την πιο απλή κόμμωση  :P  με zero mind effort)

Δημοσ.

ναι τις ξερω αυτες τις θεωριες αλλα και παλι μου φαινεται τελειως χαζο. θυμαμαι μικρη που ειχαμε κιμωλιες με την αδερφη μου και τις ειχαμε μοιρασει και ξεκαθαρα την ειχα κλεψει και εκλαιγε, οποτε η θεια μου για να την καλμαρει της ειπε ελα να στις μετρησω να δεις οτι εχεις παραπανω. τις ειχε παρει στο χερι της και τις μετραγε πιανοντας τες και αφηνοντας τες με τροπο ωστε να φαινεται οτι συνεχιζει να μετραει και η βλαμενη η αδερφη μου δεν ειχε παρει χαμπαρι. btw δεν ηξερα να μετραω τοτε αλλα κοροιδο δεν με επιανε κανεις με τετοια φτηνα κολπα. εγω ημουν παρατηριτικη ή η μικρη βλαμενη;  :P  :P  :P  :P επισης ενα quiz για το τελος, εχεις ενα κιλο βαμβακι και ενα κιλο σιδηρο, ποιο ειναι πιο βαρυ;  :D

Παρότι παρατηριτική σου ξεγυγε ότι η μικρή σου αδελφή ήταν ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ .... ακριβώς αυτό που σου είπε ο death lord 

btw: 

εξαρτάται το g για το καθένα , βάρος = δύναμη , kg = μάζα .... μίκρος ήμουν πιο σπασαρχίδης ....

Δημοσ.

Things that can happen underwater...

vJk2zND.jpg

Κοιμώμενες φάλαινες

YjkttwZ.png

Blanket Octopus

When the Blanket Octopus is threatened, a gorgeous scarf-like webbing unfurls from a set of arms tucked within its body, making the animal appear large, intimidating and creepy to potential predators.

blanket-octopus-veil.jpg

TremoctSilhou1.300a.jpg

Sawshark

sawshark.jpg

sawshark-teeth.jpg

MUAHAHAHAHAHAHAHAHA!

Goliath Tigerfish

goliath-tigerfish1.jpg

The Goliath Tigerfish lurks the waters of the Congo River system and several other lakes in southern Africa.

favim-com-7114.jpg?w=545

• Like 18
Δημοσ.

Παρότι παρατηριτική σου ξεγυγε ότι η μικρή σου αδελφή ήταν ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ .... ακριβώς αυτό που σου είπε ο death lord 

btw: 

εξαρτάται το g για το καθένα , βάρος = δύναμη , kg = μάζα .... μίκρος ήμουν πιο σπασαρχίδης ....

no shit sherlock :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...