Daemonos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Meanwhile in Russian Social Networks... No2 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dobro Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 http://imgur.com/gallery/NuMC3ZK http://imgur.com/gallery/xJUHj 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Sometimes... 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 γιατι;;;;;;;;;;;;;;;; :fear: Γιατί ορισμένοι άνθρωποι είναι παραπάνω από ηλίθιοι. 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Υποτίθεται ότι η μέντα που έχει είναι πολύ ευχάριστη σαν αίσθηση, ειδικά όταν έχεις πάρει κάνα χάπι πιο πριν. Αλλά όχι, είναι καθυστερημένο όπως και να το δεις (χε χε). what? στο επομενο ματι ας βαλει τσιχλα τοτε. να το χασει κι αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nautilus13 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Ελεος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 ποσο βλαμενο ειναι; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Ελεος No, just black humour... ποσο βλαμενο ειναι; Χωρίς πλάκα ξεχνάς πόσοι συμμαθητές σου σε αυτή την ηλικία είχαν αυτή την αντίληψη; Εγώ τα φυσικά μεγέθη από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου τα είχα ευκολάκι, άσχετα αν αργότερα αποδείχθηκα σκράπας στα μαθηματικά. Πχ φάση από δημοτικό που τη θυμάμαι: Αγοράζω κουλούρι κ το μοιράζομαι με ένα παιδί, κι επειδή εγώ το έσπασα στα δύο, έκανε σαν σπαστικός ότι τον αδίκησα επειδή εγώ είχα 2 κι αυτός 1. btw Αφορά την δυσκολία που έχουν τα μικρά παιδιά να αντιληφθούν τον όγκο κ το μέγεθος όπως κ την διατήρηση ενός μεγέθους ενώ με το να μετράνε διακριτά μεγέθη τα πάνε καλύτερα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Χωρίς πλάκα ξεχνάς πόσοι συμμαθητές σου σε αυτή την ηλικία είχαν αυτή την αντίληψη; Εγώ τα φυσικά μεγέθη από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου τα είχα ευκολάκι, άσχετα αν αργότερα αποδείχθηκα σκράπας στα μαθηματικά. Πχ φάση από δημοτικό που τη θυμάμαι: Αγοράζω κουλούρι κ το μοιράζομαι με ένα παιδί, κι επειδή εγώ το έσπασα στα δύο, έκανε σαν σπαστικός ότι τον αδίκησα επειδή εγώ είχα 2 κι αυτός 1. btw Αφορά την δυσκολία που έχουν τα μικρά παιδιά να αντιληφθούν τον όγκο κ το μέγεθος όπως κ την διατήρηση ενός μεγέθους ενώ με το να μετράνε διακριτά μεγέθη τα πάνε καλύτερα ναι τις ξερω αυτες τις θεωριες αλλα και παλι μου φαινεται τελειως χαζο. θυμαμαι μικρη που ειχαμε κιμωλιες με την αδερφη μου και τις ειχαμε μοιρασει και ξεκαθαρα την ειχα κλεψει και εκλαιγε, οποτε η θεια μου για να την καλμαρει της ειπε ελα να στις μετρησω να δεις οτι εχεις παραπανω. τις ειχε παρει στο χερι της και τις μετραγε πιανοντας τες και αφηνοντας τες με τροπο ωστε να φαινεται οτι συνεχιζει να μετραει και η βλαμενη η αδερφη μου δεν ειχε παρει χαμπαρι. btw δεν ηξερα να μετραω τοτε αλλα κοροιδο δεν με επιανε κανεις με τετοια φτηνα κολπα. εγω ημουν παρατηριτικη ή η μικρη βλαμενη; επισης ενα quiz για το τελος, εχεις ενα κιλο βαμβακι και ενα κιλο σιδηρο, ποιο ειναι πιο βαρυ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 ποσο βλαμενο ειναι; Δεν είναι βλαμένο το κοριτσάκι,απλά είναι της ηλικίας... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις