Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• De@th L0rd

1432

• Unabomber

1344

• Thresh

1318

• viper2005

1282

Δημοσ.

...αλλιως πρεπει να παραγγειλουμε καμια πυρηνικη βομβα.

Μ' αυτό το εργαλείο, έχει περισσότερες πιθανότητες απ' όσες με την εξωσωματική, να πιάσει διάδοχο η «μανούλα» ; Δώσε link καμιάς έρευνας ντε! 

• Like 1
Δημοσ.

Τι βλέπουμε εδώ; Ότι η Ελλάδα έχει λιγότερη φωτορύπανση από τη Τουρκία; Χαίρομαι γι αυτό! Θέλω φωτό από Βέλγιο-Ολλανδία, εκεί να δεις...

μονο εγω το βλεπω?

Map of who tweets in #Greece. Local activists who still think online-only is the way to go, take note. /v @asteris

Δημοσ.

και καλα ποσοι κανουν tweet

-----

οταν με διοξανε απο το facebook λογο πλαστου ονοματος

- ρε συ και πως θα μηλαμε;

-έφτιαξα tweeter

-xaxaxaxaxaxaxa

δεν ειναι τοσο διαδεδομενο το tweeter στην ελλαδα

• Like 1
Δημοσ.

Εγω αυτο που καταλαβαινω οτι θελει να πει ο τυπος ειναι πως : Σε συγκριση με την Ελλαδα οι τουρκοι "ακτιβιστες" η απλα νεοι διαμαρτυρονται μεσω τουιτερ πιστευοντας οτι εχει αντικτυπο , με λιγα λογια τους λεει ακτιβιστες του καναπε σε σχεση με τους ελληνες που προτιμουν να κατεβουν σε καποια διαδηλωση ?

Τα υπολοιπα εχουν να κανουν με την ακριβεια των συγκεκριμενων χαρτων και πως δεν ειναι αντιπροσοπευτικοι , καθως δεν λαμβανουν υποψη την πυκνωτητα του πλυθισμου/προσβαση στο ιντερνετ , λογικο στην συγκεκριμενη κλιμακα να φαινομαστε ετσι.

Οσο για το οτι το τουιτερ δεν ειναι τοσο διαδομενο στην ελλαδα ισχυει , αλλα εγω για μαλλον καλο το βλεπω οχι κακο :P

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...