Προς το περιεχόμενο

Αστείες, περίεργες, ενδιαφέρουσες εικόνες

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

10377607_334501223418207_562771305248528

είχα αναπτύξει μια περίεργη θεωρία... οτι παντρεμένοι με ή χωρίς παιδί μεταξύ 18-25 είναι χαζοί - αποτυχημένοι  άνθρωποι  καταδικασμένοι να ζουν στην φτώχεια.. το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος?

για να μην παρεξηγηθώ μιλάω για τους σημερινούς 18-25 

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 35,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• De@th L0rd

1432

• Unabomber

1344

• Thresh

1318

• viper2005

1282

Aristotle University of Thessaloniki ? Tι ακριβως κανει εκει , με τετοια ορθογραφια τουλαχιστον ? 

Το μπαναγια θα το προσπερασω xD

Για κάποιον λόγο τον τελευταίο μήνα το google location (που εμφανίζεται στην γραμμή εργαλείων του google-περιορισμός αποτελεσμάτων κτλ) μου δείχνει πως βρίσκομαι στο ΑΠΘ. Παρόλο που παλιότερα έδειχνε Θεσσαλονίκη και ακόμη παλαιότερα Σιθωνία που είναι και το σωστό.

Υποθέτω πως κάτι έχει γίνει τον τελευταίο καιρο με την δρομολόγηση του internetS και τους δρομολογητές του ΟΤΕ. Μπορεί το traffic κάποιον σημείων της Μακεδονίας να περνά μέσα από το ΑΠΘ

είχα αναπτύξει μια περίεργη θεωρία... οτι παντρεμένοι με ή χωρίς παιδί μεταξύ 18-25 είναι χαζοί - αποτυχημένοι  άνθρωποι  καταδικασμένοι να ζουν στην φτώχεια.. το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος?

για να μην παρεξηγηθώ μιλάω για τους σημερινούς 18-25 

Αυτό το έχω παρατηρήσει στα κορίτσια, όσες κοπέλες δεν έχουν βγάλει σχολείο ή κάποια σχολή, δεν έχουν δουλειά, μέλλον και γενικότερα στον ήλιο μοίρα, οι γονείς τους κοιτάνε να τις παντρέψουν με κανα πλούσιο για να τις βολέψουν. Φυσικά αυτό είναι ειδική περίπτωση, δεν λέω ότι όλες οι κοπέλες είναι χαζές, υπάρχουν και πολλές πετυχημένες κοπέλες, με τις δουλειές τους, τα λεφτά τους κλπ. Το ίδιο ισχύει και για τους άντρες. Επιπλέον, ποιός πετυχημένος άντρας θα παντρευτεί από τα 20-25;

...αλλιως πρεπει να παραγγειλουμε καμια πυρηνικη βομβα.

Μ' αυτό το εργαλείο, έχει περισσότερες πιθανότητες απ' όσες με την εξωσωματική, να πιάσει διάδοχο η «μανούλα» ; Δώσε link καμιάς έρευνας ντε! 

• Like 1

Τι βλέπουμε εδώ; Ότι η Ελλάδα έχει λιγότερη φωτορύπανση από τη Τουρκία; Χαίρομαι γι αυτό! Θέλω φωτό από Βέλγιο-Ολλανδία, εκεί να δεις...

Τι βλέπουμε εδώ; Ότι η Ελλάδα έχει λιγότερη φωτορύπανση από τη Τουρκία; Χαίρομαι γι αυτό! Θέλω φωτό από Βέλγιο-Ολλανδία, εκεί να δεις...

μονο εγω το βλεπω?

Map of who tweets in #Greece. Local activists who still think online-only is the way to go, take note. /v @asteris

B7jVoclCUAAZiBb.jpg:large

μονο εγω το βλεπω?

Map of who tweets in #Greece. Local activists who still think online-only is the way to go, take note. /v @asteris

Φαίνεται μόνο όταν κάνεις παράθεση.

Τι θέλει να μας πει ο ποιητής; Γιατί ζει/ δουλεύει στην Αθήνα τότε; Χάρτη από ανατολική Τουρκία δεν έχουμε;

και καλα ποσοι κανουν tweet

-----

οταν με διοξανε απο το facebook λογο πλαστου ονοματος

- ρε συ και πως θα μηλαμε;

-έφτιαξα tweeter

-xaxaxaxaxaxaxa

δεν ειναι τοσο διαδεδομενο το tweeter στην ελλαδα

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...