ZAFIRIOSNT Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 είχα αναπτύξει μια περίεργη θεωρία... οτι παντρεμένοι με ή χωρίς παιδί μεταξύ 18-25 είναι χαζοί - αποτυχημένοι άνθρωποι καταδικασμένοι να ζουν στην φτώχεια.. το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος? για να μην παρεξηγηθώ μιλάω για τους σημερινούς 18-25 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CleanthisD Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Aristotle University of Thessaloniki ? Tι ακριβως κανει εκει , με τετοια ορθογραφια τουλαχιστον ? Το μπαναγια θα το προσπερασω xD Για κάποιον λόγο τον τελευταίο μήνα το google location (που εμφανίζεται στην γραμμή εργαλείων του google-περιορισμός αποτελεσμάτων κτλ) μου δείχνει πως βρίσκομαι στο ΑΠΘ. Παρόλο που παλιότερα έδειχνε Θεσσαλονίκη και ακόμη παλαιότερα Σιθωνία που είναι και το σωστό. Υποθέτω πως κάτι έχει γίνει τον τελευταίο καιρο με την δρομολόγηση του internetS και τους δρομολογητές του ΟΤΕ. Μπορεί το traffic κάποιον σημείων της Μακεδονίας να περνά μέσα από το ΑΠΘ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 είχα αναπτύξει μια περίεργη θεωρία... οτι παντρεμένοι με ή χωρίς παιδί μεταξύ 18-25 είναι χαζοί - αποτυχημένοι άνθρωποι καταδικασμένοι να ζουν στην φτώχεια.. το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος? για να μην παρεξηγηθώ μιλάω για τους σημερινούς 18-25 Αυτό το έχω παρατηρήσει στα κορίτσια, όσες κοπέλες δεν έχουν βγάλει σχολείο ή κάποια σχολή, δεν έχουν δουλειά, μέλλον και γενικότερα στον ήλιο μοίρα, οι γονείς τους κοιτάνε να τις παντρέψουν με κανα πλούσιο για να τις βολέψουν. Φυσικά αυτό είναι ειδική περίπτωση, δεν λέω ότι όλες οι κοπέλες είναι χαζές, υπάρχουν και πολλές πετυχημένες κοπέλες, με τις δουλειές τους, τα λεφτά τους κλπ. Το ίδιο ισχύει και για τους άντρες. Επιπλέον, ποιός πετυχημένος άντρας θα παντρευτεί από τα 20-25; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 ...αλλιως πρεπει να παραγγειλουμε καμια πυρηνικη βομβα. Μ' αυτό το εργαλείο, έχει περισσότερες πιθανότητες απ' όσες με την εξωσωματική, να πιάσει διάδοχο η «μανούλα» ; Δώσε link καμιάς έρευνας ντε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 https://twitter.com/mkhalili/status/556429448837595136/photo/1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 https://twitter.com/mkhalili/status/556429448837595136/photo/1 Τι βλέπουμε εδώ; Ότι η Ελλάδα έχει λιγότερη φωτορύπανση από τη Τουρκία; Χαίρομαι γι αυτό! Θέλω φωτό από Βέλγιο-Ολλανδία, εκεί να δεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Τι βλέπουμε εδώ; Ότι η Ελλάδα έχει λιγότερη φωτορύπανση από τη Τουρκία; Χαίρομαι γι αυτό! Θέλω φωτό από Βέλγιο-Ολλανδία, εκεί να δεις... μονο εγω το βλεπω? Map of who tweets in #Greece. Local activists who still think online-only is the way to go, take note. /v @asteris Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 μονο εγω το βλεπω? Map of who tweets in #Greece. Local activists who still think online-only is the way to go, take note. /v @asteris Φαίνεται μόνο όταν κάνεις παράθεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 deleted 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 https://twitter.com/mkhalili/status/556429448837595136/photo/1 Τι θέλει να μας πει ο ποιητής; Γιατί ζει/ δουλεύει στην Αθήνα τότε; Χάρτη από ανατολική Τουρκία δεν έχουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 δεν καταλαβαίνω τίποτα απο τους χαρτες μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει; Please Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 και καλα ποσοι κανουν tweet ----- οταν με διοξανε απο το facebook λογο πλαστου ονοματος - ρε συ και πως θα μηλαμε; -έφτιαξα tweeter -xaxaxaxaxaxaxa δεν ειναι τοσο διαδεδομενο το tweeter στην ελλαδα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgolavos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις