Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• De@th L0rd

1432

• Unabomber

1344

• Thresh

1318

• viper2005

1282

Δημοσ.

δεν το καταλαβα :mellow:

ειναι fake και τον έκραζαν απο κάτω , στο τέλος λέει ε καλα δεν το ήξερα αλλα υποτίθεται πως ηταν και μιας ημέρας του κουτιού και είχε πόσες γρατσουνιές και χτυπήματα στο πίσω μέρος :P

Δημοσ.

Κάνα κόλπο για να βγάλω μερικά εκατομμύρια τρίχες από καθίσματα αυτοκινήτου υπάρχει ή πάω πλυντήριο;

(είμαι σίγουρος πως ρωτάω στο σωστό τόπικ).

• Like 3
Δημοσ.

Βάλε ταινία έτσι αλλά με την κόλλα προς τα έξω. Κωλοτρίψου σε όλα τα καθίσματα.

duct_tape_man___ahhhh_by_11starfox11-d3c

Με γεια η καινούργια σου στολή bigfoot.

• Like 1
Δημοσ.

Κάνα κόλπο για να βγάλω μερικά εκατομμύρια τρίχες από καθίσματα αυτοκινήτου υπάρχει ή πάω πλυντήριο;

ταινια οπως ειπωθηκε και παραπανω ή υπαρχουν ρολο με κολλητικες ταινιες για τετοιες δουλειες (εχει στο σουπερμαρκετ). περνας το ρολο, κολλαν οι τριχες, γεμιζει η ταινια, την βγαζεις και εχεις την φρεσκια απο κατω (σαν σιλοτειπ) και ξανα το ιδιο.

Δημοσ.

ειναι fake και τον έκραζαν απο κάτω , στο τέλος λέει ε καλα δεν το ήξερα αλλα υποτίθεται πως ηταν και μιας ημέρας του κουτιού και είχε πόσες γρατσουνιές και χτυπήματα στο πίσω μέρος :P

lol δεν καταλαβα οτι ηταν fake, τωρα που το ξανακοιταξα το κατω μερος ειναι τελειως διαφορετικο :ph34r:

• Like 1
Δημοσ.

Πρώτα σκούπα με τρίχα νάυλον, βουρτσίζεις ανάποδα (σα να διώχνεις μουσαφίρη) και κάνει τζίβες τα πηχτάδια.

Μετά το ρολό που σου είπαν τα παιδιά.

Και αυτό του φρένζη φαίνεται καλό αλλά θα σου πιάσει κάνα βλέφαρο/όσχεο/μουστάκι και θα μουλιάσουν τα χνούδια απ' το δάκρυ.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...