evabb Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 λοιπον σας το λεω, θα επαναφερω το μεσαιωνα θα καιω μαλακισμενους ανθρωπους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Ευα πως μπορώ να συνεισφέρω στο κάψιμο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Καλά αυτά τα group με τις μανούλες είναι απάλευτα. Δηλ. αν τα πάρει κάποιος ως δείγμα θα νομίζει ότι όλες οι νέες που έχουν παιδιά είναι βλαμμένες. Αστρολογίες, βασκανίες, δεν πάμε το παιδί στο γιατρό άλλα του κάνουμε ευχέλαια κ εξορκισμούς...Αυτή η γενιά παιδιών είναι κατεστραμμένη. Θέλω να πιστεύω πως αυτό γινόταν κ στο παρελθόν απλά δεν υπήρχαν τα κοινωνικά δίκτυα να καταγράψουν το μέγεθος της μαλακίας. Όταν είναι για κανένα λαθρομετανάστη,ρατσιστές, επαναστάτες ή οτιδήποτε εμπλέκεται πολιτικά ΣΚΙΖΟΝΤΑΙ οι παράγοντες κ οι υπηρεσίες κ γίνεται θέμα. Γι αυτούς τους γονείς τους βλαμμένους γιατί δε λειτουργεί η πρόνοια κ η δίωξη του ηλεκτρονικού να επέμβουν μπας και σώσουν κανα παιδί; Τα στέλνουν σε σχολεία κ άλλους χώρους ανεμβολίαστα κ άλλα κουλά λες κ είμαστε στη Ναμπίμπια. Για να μην παρεξηγηθώ δεν είμαι κανας fun των παιδιών, στη πλειοψηφία τους μου τη δίνουν στα νεύρα, άλλα είναι κρίμα να μεγαλώνουν σε τέτοιες συνθήκες. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Ευα πως μπορώ να συνεισφέρω στο κάψιμο; εσυ θα τους βαστας κι εγω θα τους λουζω με πετρελαιο. για ειδικες περιπτωσεις θα χρησιμοποιουμε πισα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 εχω ενα dildo 30cm στην ντουλαπα, να στο δανείσω; βασικα δεν το θελω πισω τωρα που το σκέφτομαι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Οι περισσότερες είναι βλαμμένες, απλά δεν το δείχνουν στον κόσμο. Προτιμούν την ανωνυμία του Facebook... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
momotis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Καλά αυτά τα group με τις μανούλες είναι απάλευτα. Δηλ. αν τα πάρει κάποιος ως δείγμα θα νομίζει ότι όλες οι νέες που έχουν παιδιά είναι βλαμμένες. Αστρολογίες, βασκανίες, δεν πάμε το παιδί στο γιατρό άλλα του κάνουμε ευχέλαια κ εξορκισμούς...Αυτή η γενιά παιδιών είναι κατεστραμμένη. Θέλω να πιστεύω πως αυτό γινόταν κ στο παρελθόν απλά δεν υπήρχαν τα κοινωνικά δίκτυα να καταγράψουν το μέγεθος της μαλακίας. Όταν είναι για κανένα λαθρομετανάστη,ρατσιστές, επαναστάτες ή οτιδήποτε εμπλέκεται πολιτικά ΣΚΙΖΟΝΤΑΙ οι παράγοντες κ οι υπηρεσίες κ γίνεται θέμα. Γι αυτούς τους γονείς τους βλαμμένους γιατί δε λειτουργεί η πρόνοια κ η δίωξη του ηλεκτρονικού να επέμβουν μπας και σώσουν κανα παιδί; Τα στέλνουν σε σχολεία κ άλλους χώρους ανεμβολίαστα κ άλλα κουλά λες κ είμαστε στη Ναμπίμπια. Για να μην παρεξηγηθώ δεν είμαι κανας fun των παιδιών, στη πλειοψηφία τους μου τη δίνουν στα νεύρα, άλλα είναι κρίμα να μεγαλώνουν σε τέτοιες συνθήκες. 8/10 φορές πλέον ο ένας τρολλάρει τον άλλον με την ταμπελίτσα της "μανούλας" Τα status αγνής και ανόθευτης βλακείας ανήκουν στο παρελθόν 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Heart-melting/internet-crushing cuteness. 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Ναι αλλά... .....έχει πράσινα νυχια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 O Φινλανδός άκομψος όπως πάντα πήγε με ένα κλαδί.... Δες εδώ γιατί πήγε με κλαδί: https://www.pinterest.com/pin/70931762856547455/ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panos01 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοκρατία από τα lidl 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις