De@th L0rd Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Αυτό δεν είναι τίποτα μπροστα στα epic over-reaction του Shatner στο Classic. 5
Avatar21 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δεν ανήκει εδώ πέρα γιατί είναι βίντεο αλλά θα το λατρέψετε * http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ThQKtgBloUw "Τι θα θέλατε? -Αυτά τα δύο σκυλάκια. Είναι για δώρο, να σας τα τυλίξω?" 1
evabb Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 το ειδα πριν δυο μερες αυτο το βιντεο ειναι να πεθανεις απο ζαχαρο! :wub:
Avatar21 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Πάλι καλά που λέει "step sisters" γιατί είχε αρχίσει και μου φαινόταν πολύ περίεργο __what____________________| γουατ Για το δεξιά θέλω λεξικό να ψάχνω μία μία τις λέξεις, για το αριστερό θέλω την μελωδία το ειδα πριν δυο μερες αυτο το βιντεο ειναι να πεθανεις απο ζαχαρο! :wub: Άσε μέχρι και μένα πήγαν να μου τρέξουν τα σάλια γιατί το θέλω το μικρό xD Εγώ αυτήν δεν θα την εμπιστευόμουν oops... ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ!!! Μην χαρίζεται ζωάκια στις γιορτές η στα γενέθλια η σε οποιαδήποτε άλλη γιορτή διότι αυτά τα ζώα στο τέλος θα έχουν άσχημη κατάληξη! Αυτός που θέλει να πάρει ζώο ας το πάρει μόνος ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ το έχει ΣΚΕΦΤΕΙ καλά και είναι ικανός να το κρατήσει και να το φροντίσει όπως πρέπει. Δεν είναι εύκολη δουλειά η απόκτηση κατοικίδιου. Σκεφτείτε το καλά πριν κάνετε την όποια κίνηση! Ωραίο Πώς?:/ Part 2 Χαχαχα 13
Avatar21 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Πως το κάνουν αυτό? Πάντα το είχα απορία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις