Unabomber Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 ^Τι έγινε εκεί; Καποιος εριξε μπουνια στον πινακα του Μονε, αξιας περιπου 10εκ….. ''Την μανία του σε έναν πίνακα του Μονέ αξίας 10 εκατομμυρίων ευρώ βρήκε να ξεσπάσει ένας 49χρονος. Πιο αναλυτικά το γεγονός σημειώθηκε στην Εθνική Πινακοθήκη της Ιρλανδίας όπου ο άνδρας έριξε μπουνιά σε ένα αριστούργημα του Κλοντ Μονέ «Argenteuil Basin with a Single Sailboat». Ο δράστης καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 5 ετών. Το δικαστήριο βλέποντας το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν το περιστατικό, τα τον έκρινε ένοχο για εσκεμμένη επίθεση.'' 7
ougxar Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 ναι και μετα ελεγε οτι ζαλιστηκε και επεσε πανω του για να τη γλιτωσει 2
evabb Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Καποιος εριξε μπουνια στον πινακα του Μονε, αξιας περιπου 10εκ….. ''Την μανία του σε έναν πίνακα του Μονέ αξίας 10 εκατομμυρίων ευρώ βρήκε να ξεσπάσει ένας 49χρονος. Πιο αναλυτικά το γεγονός σημειώθηκε στην Εθνική Πινακοθήκη της Ιρλανδίας όπου ο άνδρας έριξε μπουνιά σε ένα αριστούργημα του Κλοντ Μονέ «Argenteuil Basin with a Single Sailboat». Ο δράστης καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 5 ετών. Το δικαστήριο βλέποντας το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν το περιστατικό, τα τον έκρινε ένοχο για εσκεμμένη επίθεση.'' θα τον κρεμαγα αν ηταν στο χερι μου 5
frenzy Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ θα τον έσφιγγα αν ήταν στο χέρι μου. ΜΟΥΑΧ! 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις