mech35 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 1. 1/10.000 μηχανικούς χρησιμοποιεί "ανώτερα" μαθηματικά ... 9.000/10.000 χρησιμοποιούν προσθεση, αφαίρεση, πολλαπλασιασμό ... σπανιότερα διαίρεση. 2. 50% των μηχανικών δεν ξέρει την προπαίδεια 3. 33% των μηχανικών δεν είναι σίγουροι πως γράφεται η προπαίδεια. χαχαχα ναι όντως , να σκεφτείς ότι και τα 18000 μόρια που έγραψε ο καθένας τους τα έπιασε με πράξεις στην τύχη... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 1. 1/10.000 μηχανικούς χρησιμοποιεί "ανώτερα" μαθηματικά ... 9.000/10.000 χρησιμοποιούν προσθεση, αφαίρεση, πολλαπλασιασμό ... σπανιότερα διαίρεση. 2. 50% των μηχανικών δεν ξέρει την προπαίδεια 3. 33% των μηχανικών δεν είναι σίγουροι πως γράφεται η προπαίδεια. 78% των στατιστικών δε τις βγάζουμε απ'το κεφάλι μας. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 booty clap 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 booty clap I raise you with Boob Congas. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 booty clap 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Επίσης καλό είναι να το πει σε όσους ξέρουν να διαβάζουν και να καταλαβαίνουν σωστά τα Αγγλικά γιατί γράφει "I am still..." αντί για "We are still..." οπότε μιλώντας ο καθένας για τον εαυτό του ενδεχομένως να μην τα χρειάστηκε πότε! Τώρα αν σας θίξαμε τα Μαθηματικά τι να πω; ΥΓ. Εγώ στη δουλειά μου τα χρησιμοποιώ καθημερινά αλλά δεν θα βγω από τα ρούχα μου για μια εικόνα! Κανένας δεν μας έθιξε τίποτα,ούτε βγήκαμε από τα ρούχα μας.Αλλά όταν το ιντερνετς "γράφει" τέτοιες π!π@ς τότε το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να πούμε τι ισχύει IRL.. 1. 1/10.000 μηχανικούς χρησιμοποιεί "ανώτερα" μαθηματικά ... 9.000/10.000 χρησιμοποιούν προσθεση, αφαίρεση, πολλαπλασιασμό ... σπανιότερα διαίρεση. 2. 50% των μηχανικών δεν ξέρει την προπαίδεια 3. 33% των μηχανικών δεν είναι σίγουροι πως γράφεται η προπαίδεια. Εάν αναφέρεσαι συγκεκριμένα σε "Μηχανικούς" Ιχθυοκαλλιέργιας,Διατροφής και λοιπών "τομέων" της Μηχανικής ίσως.Όπως επίσης πιθανόν για "μηχανικούς" που μπήκαν σε ΑΕΙ δίνοντας...Λατινικά και Αρχαία και το τελείωσαν με μπόλικη αφικολλητική δράση.Τέλος άλλη περίπτωση είναι Μηχανικοί να δουλεύουν σαν λαντζέριδες, ντελιβεράδες ή/και εργάτες(πολύ συχνό φαινόμενο εν Ελλάδι δυστυχώς). Εκεί ισχύει,αλλά εφόσον μιλάς για Μηχανικούς που δουλεύουν στον τομέα τους(ιδίως εξωτερικό) δεν υπάρχει περίπτωση να μην χρησιμοποιούν ανώτερα μαθηματικά(ιδίως κάποιοι τομείς,όπως Wireless/Signal Processing σχεδιασμός,Αεροδιαστημική κοκ). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Εάν αναφέρεσαι συγκεκριμένα σε "Μηχανικούς" Ιχθυοκαλλιέργιας,Διατροφής και λοιπών "τομέων" της Μηχανικής ίσως. Αναφέρομαι σε μηχανικους- μηχανικούς, ΑΕΙ, με τον εαυτό μου μέσα (σε όλα, έπρεπε να googlaρω πως γράφεται το προπαίδεια). Δε ξέρω τι εννοείς "τομέα" τους, πχ είμαι μηχανολόγος και απασχολούμαι στην μεγαλύτερη ίσως εταιρεία industrial κατασευών / μηχανολογικών εγκαταστάσεων. Σε παρόμοια αντικείμενα εργάζεται το 95% τνω συναδέλφων μηχανικών .... ε, είναι και 5-6 στο Δημόκτριτο που μπορεί κάτι να θυμούνται από ανώτερα μαθηματικά. Οι υπόλοιποι θυμώμαστε σκόρποιες λέξεις και πως περάσαμε το μάθημα. και για να μην είμαι εντελώς offtopic να και μοια φώτο λογικής μηχανικού. .... .... Problem solved 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 εγω παντως ως χημικος μηχανικος δικαιολογουμαι να χρησιμοποιω μονο την μεθοδο των 3. ως μηχανικος υλικων απο την αλλη πεφτουν πολλοι πινακες και προγραμματισμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickelodeon Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Asmodeus21 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Γενικα ιχυει αυτο που λεει ο DrLo. Θυμαμαι σε ενα μαθημα (Ημιαγωγικες Διαταξεις) στο τμ. Φυσικης στο μεταπτυχιακο που τελειωνω που εγραφε ο καθηγητης σχεσεις κλπ κι το κοιταγαμε σα μαλακες κι στο τελος λεει δεχομαστε αυτο , αυτο ειναι αμελητεο κλπ κι απο μια εξαιρετικα πολυπλοκη σχεση κατεληξε κι λεει κραταμε αυτο (μια ριζα με ενα κλασμα μεσα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
invisiblesurfer Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Σας εχω και αλλο ενα στατιστικο για τους μηχανικους, το οποιο εχω παντα στο μυαλλο μου αλλα "μερες που ειναι" θελησα να το μοιραστω. 99% των μηχανικων ειναι "βρωμικοι" μεχρι το κοκκαλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις