ougxar Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 sooooooooo……. & sooooooo…... 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Ντάξει δε τρέχει θέμα. 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Ντάξει δε τρέχει θέμα. χαχαχαχαχα αιμοραγώ απο τα μάτια! οι μέλλουσες μαμάδες είναι μια καλή ευκαιρία να μεταναστέψω σε άλλη χώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 μανούλες για κρέμασμα. Στο τσιγκέλι. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hexenlord Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 διαβαζοντας τα ποστς με τις μελλουσες μαναδες επιμενω οτι παιζει τρολλινγκ απο πισω. Δεν ειναι δυνατον. Δεν παιζει ρε παιδια. και αντε και αυτη η καρια (sic) με το παιδι μεσα κανει 1 πακετο τη μερα, ο πατερας τι στο παπανουτσο κανει δλδ, δεν την κοβει. Δεν την σταματαει?? η μηπως ειναι 2 τα ορνεα? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Ο πατέρας έφτασε σε σημείο να κάνει παιδί μαζί της. Άρα, προφανώς, τα ίδια σκατά κουβαλάει στο κεφάλι του. Δεν ξέρω αν είναι τρολλιά, αλλά με τα μυαλά που έχουν οι περισσότεροι (ασχέτως ηλικίας, φύλου, εθνικότητας κ.λπ.) δε θα μου φαινόταν καθόλου περίεργο ο διάλογος να είναι πραγματικός. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorkostis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Καπνισμα στην εγκυμοσυνη, απο τα επιβεβαιωμενα πραγματα που συνδεονται με προβληματα στο εμβρυο. Αλλα νταξ, αμα παρεις ευχη νομιζω ακυρωνεται η δραση του. Ετσι και αλλιως, οι γιαγιαδες παλιοτερα φυσουσαν καπνο στα μωρα για να τα προστατευσουν απο τον κοκκυτη. Τι? Νομιζεις δεν ηξεραν εκεινες? 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Ετσι και αλλιως, οι γιαγιαδες παλιοτερα φυσουσαν καπνο στα μωρα για να τα προστατευσουν απο τον κοκκυτη. Τι? Νομιζεις δεν ηξεραν εκεινες? Αυτό μου το κανε η γιαγιά μου, και οντως δεν έπαθα κοκκύτη! Γουερ ιζ γιορ σαιενς ναου; 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 και η μανα μου καπνιζε.. και στους δυο μας.. σε εμενα δεν ξερω τι εκανε, στον αδελφο μου παντος απο ενα πακετο την ημερα εκανε ενα πακετο την εβδομαδα. θυμαμε τοτε μικρος ειχα νευριασει μαζι της οταν εμαθα οτι οταν εισαι εγκυος δεν κανει να καπνιζεις και της χαλασα ενα πακετο με τσιγαρα. ετσι για να μαθει ήμουν 12. εννοώ στην εγκυμοσύνη του αδελφου μου το εμαθα οσο και να θελει καποιος δυσκολα το αφηνει, ποσα ατομα ξερετε που το εκοψαν; εγω δυο κολυτους εχω και οι δυο καπνιζουν.. ο ενας μαλιστα ξεκινισε ΕΠΙΔΗ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΠΟΛΥ ΤΟ image ΕΝΟΣ ΤΥΠΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΝΙΖΕ BLACK DEVIL τον ηλίθιο να ουμε οποιος πει κακια κουβεντα για την μανα μου.. θα συμφωνήσω μαζι του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 διαβαζοντας τα ποστς με τις μελλουσες μαναδες επιμενω οτι παιζει τρολλινγκ απο πισω. Δεν ειναι δυνατον. Δεν παιζει ρε παιδια. και αντε και αυτη η καρια (sic) με το παιδι μεσα κανει 1 πακετο τη μερα, ο πατερας τι στο παπανουτσο κανει δλδ, δεν την κοβει. Δεν την σταματαει?? η μηπως ειναι 2 τα ορνεα? κ όμως . γνωρίζω προσωπικά τόσες περιπτώσεις που τα λένε και τα πιστευουν που απορώ που σας κάνει και εντύπωση . Τέτοιες τύπισσες με το τσουβάλι , όρνια που ψάχνουν να παντρευτούν μη τις πουν γεροντοκόρες και να γεννήσουν το συντομότερο μη τις πουν στέρφες. Βρίσκουν τον πρώτο διαθέσιμο μπουχέσα και βουρ Αυτό και μόνο ειναι αρκετό για να μην αμφισβητείται η ύπαρξη εξωγήινων , ζουν ανάμεσα μας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις