LongTom Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Παλαιά μούφα από τις σκοτεινές εποχές του πρώιμου ίντερνετς. Πραγματικά είναι αυτό: http://en.wikipedia.org/wiki/Kalinin_K-7 Με έξτρα κινητήρες και "οπλισμό". Υπάρχει και άλλη σοπιά με πύργους πυροβόλων από θωρηκτό... 6
nicoc89 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 αυτό με το ψεύτικο σκατό το ειχα κάνει και το είχα αφήσει στο τραπέζι κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό η μάνα μου οταν ξύπνησε και το είδε 9
gatokoritso Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 και μια χωρις το photoshop του αιωνα. much better. 7
deesnider Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 και μια χωρις το photoshop του αιωνα. much better. Φταίει η οθόνη μου, τα μάτια μου, ή τίποτα απ' τα δύο και όντως έχει μουστάκι; 5
Unabomber Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Ποιό είναι αυτό το γλυκό ανήλικο? http://www.imdb.com/name/nm1631269/ 1
gatokoritso Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Ποιό είναι αυτό το γλυκό ανήλικο? Φταίει η οθόνη μου, τα μάτια μου, ή τίποτα απ' τα δύο και όντως έχει μουστάκι; χμμμμμ συμφωνα με αυτη τη φωτο(που μεχρι και τις τριχες απο το ταφριδια που δεν εβγαλε φαινονται) οχι δεν εχει ειναι τα χειλια τις που κανουν σκια. 4
Euclides Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Aργό ίντερνετ;Προσπαθείς να κατεβάσεις το αγαπημένο σου επεισόδιο «Εμείς κι εμείς». Μπαίνεις στο piratebay, κατεβάζεις το torrent “Emeis.ki.emeis.h246.s04e07.mp4” αλλά έχει μόνο έναν seeder. Αυτό σημαίνει ότι το σπίτι σου έχει αργό internet. To αργό ίντερνετ είναι απλά ένα σημάδι ότι το ηλεκτρικό δεν κυκλοφορεί αρκετά γρήγορα στο σπίτι σου. Δοκίμασε να βοηθήσεις τα ηλεκτρόνια να ταξιδέψουν πιο γρήγορα συνδέοντας τις τρύπες μιας μπρίζας με ένα μεταλλικό σύρμα. 16
thomasG4 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Aργό ίντερνετ; Προσπαθείς να κατεβάσεις το αγαπημένο σου επεισόδιο «Εμείς κι εμείς». Μπαίνεις στο piratebay, κατεβάζεις το torrent “Emeis.ki.emeis.h246.s04e07.mp4” αλλά έχει μόνο έναν seeder. Αυτό σημαίνει ότι το σπίτι σου έχει αργό internet. To αργό ίντερνετ είναι απλά ένα σημάδι ότι το ηλεκτρικό δεν κυκλοφορεί αρκετά γρήγορα στο σπίτι σου. Δοκίμασε να βοηθήσεις τα ηλεκτρόνια να ταξιδέψουν πιο γρήγορα συνδέοντας τις τρύπες μιας μπρίζας με ένα μεταλλικό σύρμα. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις