De@th L0rd Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Hint: Time travel. xaxaaxaxax Ε αυτό δε το είχα σκεφθεί ποτέ..... ΦΛΑΞ ΚΑΠΑΣΙΤΟΡ. Mάλλο επειδή δε χτύπησα το κεφάλι στη λεκάνη της τουαλέτας. Ωραία, θα βάλω σήμερα να ξαναδώ το πρώτο μέρος. Λοιπόν για τους αδαείς: Είναι ένας πυκνωτής ηλεκτρολυτικός μέσα σε "σολντερίνη" (γκαντ αϊ χεϊτ ),πυκνωτής = Capacitor στα αγγλικά, σολντερίνη = Flux. Flux capacitor ήταν η διάταξη που επέτρεπε στη Delorean να ταξιδεύει στο χρόνο ( Back to the Future) 7
.::NikoS::. Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Νομίζω πως δε θα έπρεπε να κρύβονται αυτά τα ονόματα. Θα πρεπε να ξέρουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε και να λάβουμε μέτρα να απαλλαγούμε από τέτοιους ανθρώπους. Ντρέπομαι για το ανθρώπινο είδος... Άντε και μία από μένα. 22
~mxls~ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Νομίζω πως δε θα έπρεπε να κρύβονται αυτά τα ονόματα. Θα πρεπε να ξέρουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε και να λάβουμε μέτρα να απαλλαγούμε από τέτοιους ανθρώπους. Ντρέπομαι για το ανθρώπινο είδος... Γιατι σας κάνουν τόση εντύπωση; Θέλω να πω δεν έχετε στο σόι σας χριστιανοταλιμπαν; Εντωμεταξύ σου καίνε αβερτα εγκεφαλικά κύτταρα, αλλα έχει πλακα να διαβάζεις τις μ@λακίες τους ;p 2
InvadersMustDie Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 βασικα εχει πλακα που υπαρχουν "ανθρωποι" που πιστευουν οτι ειναι πραγματικα τα παραπανω τρολοποστς
Προτεινόμενες αναρτήσεις