Unabomber Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickelodeon Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Διαβαζω Παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη,πραγματοποιήθηκε η τελετή παραλαβής δύο (02) οχημάτων τύπου S.U.V εξοπλισμένα με θερμικές κάμερες, που από σήμερα θα συνδράμουν το έργο του Λιμενικού Σώματος για την αντιμετώπιση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας. Κοιταω τις φωτογραφιες και βλεπω αυτο: Αυτο αναμεσα στα καθισματα ειναι αυτο που νομιζω...? Χειριστήριο για drone είναι 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Απο αποθηκη εκεινη την ωρα τα βγαλαν τα λαπτοπια ??? Ποσο σκονη εχει η οθονη...... Ολοκληρος υπουργος πηγε και δεν ειχαν ενα μαντιλακι να τα καθαρισουν ???? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tony81 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Εδώ λέμε suv για να μηδενιστεί η εγκληματικότητα, μαντίλια θα έχουμε? Να μας πετύχουν σε καμιά ενέδρα με καλάσνικοφ και εμείς να ξεσκονιζουμε? Ντροπή 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Τωρα παρατηρησα οτι εχει ΚΑΙ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ............. :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tony81 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Ορε ντονατσς και τσοντ..εμ πάταξη ηλεκτρονικου εγκλήματος που θα κάνουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlapipas25 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Κλαμμμμαααααα!!!!!! ε Πιστευω ακραδαντα πλεον,πως μας εχουν παρει χαμπαρι και μας τρολλαρουν ανελεητα.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Καλύτερα να έβλεπε στον ύπνο της, ότι της έφερε τον Μπαμπινιώτη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickelodeon Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Ωωωωωρε μάνα μου 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tony81 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Εγώ κάνω 2 παρατηρήσεις. 1. Όσοι έχουν χαμηλό iq βλέπουν και ανάλογα όνειρα? Εγω ποτε δεν έχω δει αγγέλους θεούς κτλ. Είναι ενα μεγαλο ερώτημα νομίζω. 2. Προτινω να τα banαρουμε γτ μπαίνω να δω καμιά καλη εικόνα και βλέπω την κάθε πικραμένη κ μου βγαίνουν τα ματια. Θέλω κ τα παθαινω, σωστο κ αυτό.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V for Vagelis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 γιατι ως γνωστον για τους αμερικανους οποιος δεν μιλαει αγγλικα ειναι γαλλος. Μα στα αγγλικά μιλάει ο Βέλγος. Ο Αμερικάνος δεν λέει "french fries" επειδή περνάει τον Βέλγο για Γάλλο. Δεν είναι αυτό το "αστείο"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phoenix7 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις