evabb Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 γιατι ως γνωστον για τους αμερικανους οποιος δεν μιλαει αγγλικα ειναι γαλλος. 9
status Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 γιατι ως γνωστον για τους αμερικανους οποιος δεν μιλαει αγγλικα ειναι γαλλος. Αντε μαρή, γιατί το Βέλγιο είναι χώρα; Απλά γαλλικά μιλάνε. 2
Super Moderators Snoob Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Είσαι τυχερός που δεν έχουμε Φλαμανδούς χρήστες, μόνο αυτό σου λέω. 8
Wintermute23 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Αντε μαρή, γιατί το Βέλγιο είναι χώρα; Απλά γαλλικά μιλάνε. Σε ταξίδι με φίλο στο Βέλγιο πάντως, όταν ο φίλος είπε ότι θέλει φιλέτο με French Fries ο σερβιτόρος σκύβει και του λέει αυστηρά και με "φονικό" βλέμμα: "BELGIAN fries"... 6
status Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Σε ταξίδι με φίλο στο Βέλγιο πάντως, όταν ο φίλος είπε ότι θέλει φιλέτο με French Fries ο σερβιτόρος σκύβει και του λέει αυστηρά και με "φονικό" βλέμμα: "BELGIAN fries"... Nationalism rises in Belgium;p 2
De@th L0rd Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Αν είναι αλήθεια αυτό τότε: 1)Μόνο εγώ είμαι που θέλω να πάρω τη συγκεκριμένη μάνα τηλέφωνο και να της σούρω ότι βρίσιδι υπάρχει; 2) Πόσο μαλάκα άντρα έχει; 3) What year is it? 1
status Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Αν είναι αλήθεια αυτό τότε: 1)Μόνο εγώ είμαι που θέλω να πάρω τη συγκεκριμένη μάνα τηλέφωνο και να της σούρω ότι βρίσιδι υπάρχει; 2) Πόσο μαλάκα άντρα έχει; 3) What year is it? 1) Όχι. 2) Αν η άλλη είναι πυροβολημένη νομίζεις ότι μπορείς να κάνεις και πολλά; 3) 2014 μ.χ για όλο των υπόλοιπο κόσμο πλην των ταλιμπανιών που είναι στο 2014 πχ.
Muchacho Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Διαβαζω Παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη,πραγματοποιήθηκε η τελετή παραλαβής δύο (02) οχημάτων τύπου S.U.V εξοπλισμένα με θερμικές κάμερες, που από σήμερα θα συνδράμουν το έργο του Λιμενικού Σώματος για την αντιμετώπιση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας. Κοιταω τις φωτογραφιες και βλεπω αυτο: Αυτο αναμεσα στα καθισματα ειναι αυτο που νομιζω...? 28
Προτεινόμενες αναρτήσεις