Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 μετά από τόση δίαιτα για το GotG πρέπει κάπως να ανακάμψει...
linkin Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 μετά από τόση δίαιτα για το GotG πρέπει κάπως να ανακάμψει...
De@th L0rd Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Infomercials : Empire of Retards Strikes Back 12
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Ελα αυτα με τις μαμαδες δεν παιζει να ειναι αληθινα. Πραγματικα τρελαινομαι μονο στην υποψια πως κυκλοφορουν αναμεσα μας και αλληλεπιδρουν με εμας σε οποιοδηποτε επιπεδο ξερωγω. 7
SOADNICK Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Ελα αυτα με τις μαμαδες δεν παιζει να ειναι αληθινα. Πραγματικα τρελαινομαι μονο στην υποψια πως κυκλοφορουν αναμεσα μας και αλληλεπιδρουν με εμας σε οποιοδηποτε επιπεδο ξερωγω. Καλα ολα αυτα, οτι θα μεγαλωσουν παιδι(α) δε το σκεφτεσαι? 6
Unabomber Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Ελα αυτα με τις μαμαδες δεν παιζει να ειναι αληθινα. Πραγματικα τρελαινομαι μονο στην υποψια πως κυκλοφορουν αναμεσα μας και αλληλεπιδρουν με εμας σε οποιοδηποτε επιπεδο ξερωγω. Κανε μια βολτα απο τα group σχετικα με ''μαμαδες'' στο FB και θα σου πεταχτουν τα ματια εξω…..
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Καλα ολα αυτα, οτι θα μεγαλωσουν παιδι(α) δε το σκεφτεσαι? Ελα ντε αυτο που το πας.. Καμια σωτηρια. 2
.::NikoS::. Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Μου φαίνεται θα κάνω Like στη σελίδα τους να τα βλέπω live. Όσο απίθανο κι αν μου φαίνεται να είναι αληθινά, εχω μία υποψία ότι παίζει να ισχύουν. Πάρτε και ένα τεστάκι να δούμε πόσο βρώμικο είναι το μυαλό σας Κι εγώ όλα λάθος τα βρήκα 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις