dEACTIVATEb Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 απλα αηδια ΞΕΡΑΣΑ και συνεχιζω να ξερναω να χαιρεστε τα σχολεια και τα πανεπιστημια που γινεται η καλυτερη προπαγανδιστικη/πολιτικη πλυση εγκεφαλου.. και οποιον ψαρεψουν η συγκεκριμενη κοπελα πρεπει να ξεφτιλιστει σε ολο το νετ 1
Nikosgiann Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 και λιθοβολισμο μη σου πω,βιασμο και ολα τα συναφη... that democracy,damn 5
Socratis_g Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 εκανε κάτι κακό το κορτίσι? εκτος ότι η φωτογραφία μπορεί να είναι και προ 10ετίας. και ο γιώργος πήγε στη κρήτη και του φυλάγανε τα χέρια.
redhotstef Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δεν παραβαίνει τους νόμους του Ινσόμνια για τα πολιτικά; Συμφωνω. Η μαστουρα οδηγει σε μη επιθυμητα αποτελεσματα.. 1
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 και λιθοβολισμο μη σου πω,βιασμο και ολα τα συναφη... that democracy,damn + 1 για τον βιασμό.. δεν ειν κακό... sorry για το offtopic και την αναφορά στα πολιτικά αλλά έχω και σενάριο.. αυτή ντυμένη πασοκού και εγώ συριζέος, να της πετάω το "ποσοστό" μου έξω και να την αρχύσω 1
dobro Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 σαν να εχει κατεβασει μια κουτα jack daniels.....γεια μας ...χικ....
TeZaS Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 απλα αηδια ΞΕΡΑΣΑ και συνεχιζω να ξερναω να χαιρεστε τα σχολεια και τα πανεπιστημια που γινεται η καλυτερη προπαγανδιστικη/πολιτικη πλυση εγκεφαλου.. και οποιον ψαρεψουν η συγκεκριμενη κοπελα πρεπει να ξεφτιλιστει σε ολο το νετ Ελλάδα σπουδάζεις?
pappous_soulis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 απλα αηδια ΞΕΡΑΣΑ και συνεχιζω να ξερναω να χαιρεστε τα σχολεια και τα πανεπιστημια που γινεται η καλυτερη προπαγανδιστικη/πολιτικη πλυση εγκεφαλου.. και οποιον ψαρεψουν η συγκεκριμενη κοπελα πρεπει να ξεφτιλιστει σε ολο το νετ 12
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Geldrop, Ολλανδία... 13
Προτεινόμενες αναρτήσεις