Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 όλοι Ρώσοι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 To 01 μου λειπει...... :-D με αυτά τα λεφτά αγοράζω χαλαρά 2 φυσιολογικά κινητά και 2 υπολογιστές. Από ένα κρατάω εγώ και από ένα δίνω στον κολλητό/κολλητή μου. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 ελληνάρας σίγουρα ο οδηγός του αυτοκινήτου Ρώσος είναι όπως λέει και ο thresh. Υπάρχει ολόκληρο βίντεο με διάφορα τέτοια περιστατικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 :-D 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Εγώ απορώ με όλους αυτούς τους γονείς στο facebook. Γιατί πρέπει να τα γράφουν όλα δημόσια; Δηλ. όταν συζητάνε κάτι βγαίνουν σε μια πλατεία με τηλεβόα κ φωνάζουν ώστε να ακούνε όλοι; 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Ειναι τραγελαφικη η κατασταση πιστευω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Τι διάλο πίνετε εκεί στη Ζάκυνθο ρε;!;!; 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raid_av Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Μαλλον μας trollαρουν δεν υπαρχει αλλη εξηγηση . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Τι διάλο πίνετε εκεί στη Ζάκυνθο ρε;!;!; Ααα δεν το κάνουν μόνο στη Ζάκυνθο αυτό! Έχω παρατηρήσει μέχρι τώρα το συγκεκριμένο φαινόμενο με τα αυγολεμονοφιλάκια σε Αττική, Αρκαδία, Μεσσηνία και Φθιώτιδα. Μάτσα μούτσα! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Ααα δεν το κάνουν μόνο στη Ζάκυνθο αυτό! Έχω παρατηρήσει μέχρι τώρα το συγκεκριμένο φαινόμενο με τα αυγολεμονοφιλάκια σε Αττική, Αρκαδία, Μεσσηνία και Φθιώτιδα. Μάτσα μούτσα! Με καταγωγή από Αρκαδία και μεγαλωμένος στην Αττική πρώτη φορά το ακούω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Ε δεν είπαμε ότι το κάνουν και όλες οι μαμάδες/γιαγιάδες/θειάδες της περιοχής λέω σε ποιές περιοχές τό'χω παρατηρήσει. Πάντως πιάνει ε! ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ Κ ΣΤΟ ΕΞΗΣ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ Κ ΣΤΟ ΕΞΗΣ! Με γλώσσα ή χωρίς; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redhotstef Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Φιλέτο ψαριού με σως αυγολέμονο Πρωτότυπη και πολύ νόστιμη συνταγή, που αφήνει μια άριστη επίγευση. Μπορεί να γίνει με οποιοδήποτε φιλέτο ψαριού με λευκό κρέας (γλώσσα, γαλέο, μπακαλιάρο, ξιφία)... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις