Προς το περιεχόμενο

Αστείες, περίεργες, ενδιαφέρουσες εικόνες

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

XzpWeWw.png/

B0EqSkbIMAAAY7L.jpg:large

A μάλιστα το gamergate,όλο το κατακάθι της βιομηχανίας μαζεμένος.

Κατιμάς που κατοικοεδρεύει στα Xchan, υπόγεια λαδώματα από developers άθλιων υπο-προϊόντων και φυσικά οι πανταχού παρούσες υστερικές feminazis που βλέπουν σαδιστικά ανδρικά γουρούνια rape culture σε κάθε σκιά,όλα αυτά σε σε ένα sh@#storm επικών διαστάσεων.

Πραγματικά εάν έσπαγε κανένας βόθρος νοσοκομείου καλύτερα πράγματα θα έβγαιναν στην επιφάνεια... 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 35,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• De@th L0rd

1432

• Unabomber

1344

• Thresh

1318

• viper2005

1282

δε ειδα να εχει "ξαναμπει"

B0F8R8KIIAAqNjq.jpg

ΥΓ. αχ ελατο, ααααχ ελατο μ'αρεσεις πως μ'αρε ααααχχ

ΥΓ. Το Παρισι βολευει παντος, πας τη κοπελα σου καπου ρομαντικα να της κανεις propose, και αν δε της αρεσει το δαχτυλιδι she can go f*ck herself

ΥΓ "Μητσο μου σου χω εκπληξη, ανοιξε τα ματια" "Αχ αγαπη μου δεν ηταν αναγκη"

ΥΓ. Ο Ψινακης ζητησε το ιδιο δεντρο για τη πλατεια του δημου Μαραθωνα, και ενα για το σπιτι του

• Like 4

ΔΕΝ. ΥΠΑΡΧΕΙ. ΕΛΠΙΔΑ. Σ'ΑΥΤΗ. ΤΗ. ΧΩΡΑ.

Κάνει η κοπέλα ερώτηση για το νεογέννητο της, για σοβαρό πρόβλημα, πιθανώς απορρυθμισμένου θυρεοειδούς. Απολαύστε τις απαντήσεις:

ffvyxdd.png
JFREqYJ.png96JwUml.pngGWkqTp9.png

• Like 7

Όχι. Αλλά σύμφωνα με τον τυπικό ορισμό τα σταγονίδια σάλιου/βλέννης δεν χρεώνονται ως αερογενής μετάδοση.

Οπότε αν φτερνιστώ πάνω σου, έχεις καλές πιθανότητες (ο ιός ανιχνεύεται στο σάλιο).

Αν φτερνιστώ και δεν είναι κανείς κοντά, δεν θα μεταδοθεί μέσω αέρα μακρύτερα από εκεί που πήγαν τα σάλια μου.

Aυτό ακόμη και στη σελίδα του CDC το αφήνουν αόριστο με τη φράση included but not limited στα διάφορα bodily fluids. Ε κάποια στιγμή μπορεί να μεταλλαχθεί ο ιός και να γίνει αερομεταδιδόμενος.

δε ειδα να εχει "ξαναμπει"

B0F8R8KIIAAqNjq.jpg

ΥΓ. αχ ελατο, ααααχ ελατο μ'αρεσεις πως μ'αρε ααααχχ

ΥΓ. Το Παρισι βολευει παντος, πας τη κοπελα σου καπου ρομαντικα να της κανεις propose, και αν δε της αρεσει το δαχτυλιδι she can go f*ck herself

ΥΓ "Μητσο μου σου χω εκπληξη, ανοιξε τα ματια" "Αχ αγαπη μου δεν ηταν αναγκη"

ΥΓ. Ο Ψινακης ζητησε το ιδιο δεντρο για τη πλατεια του δημου Μαραθωνα, και ενα για το σπιτι του

Γάλλοι..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...