gatokoritso Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Μη το πάρεις κατάκαρδα κ με παρεξηγήσεις, άλλα μην τυχών κ φάς, έχει γλαρόσουπα. Όσο έδωσαν και στον υπόλοιπο κόσμο οι Άγγλοι διάφορα έργα τέχνης τόσο θα δώσουν κ τα μάρμαρα. Αν θυμάμαι καλά με κάτι μας είχαν βολέψει στο παρελθόν και τους τα "πουλήσαμε". Αυτό δε σημαίνει όμως ότι εγώ θέλω να μείνουν τα μάρμαρα εκεί έτσι; αυτο το ξερω απλα εχω βαρεθει τοσα χρονια 2 πραγματα να ακουω:μαρμαρα και μακεδονια.ε αφου στο δευτερο τα σκατωσαμε ας καταφερουμε το πρωτο.αλλιως τι ηρθε η γιωργαινα και το παρεακι της?για τζαμπα ξενάγηση και φαι? 10
dEACTIVATEb Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Κάποια πράγματα για να δούμε σφαιρικά το θέμα. Δεν ήταν sniper,ήτο marksman . Caytlin δλδ
Lucifer Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 το πρώτο είναι εξαιρετικό, στηρίζω. spread the love.
firewalker Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 το πρώτο είναι εξαιρετικό, στηρίζω. spread the love. Μπορεί να γίνει airborn;
Lucifer Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Όχι. Αλλά σύμφωνα με τον τυπικό ορισμό τα σταγονίδια σάλιου/βλέννης δεν χρεώνονται ως αερογενής μετάδοση. Οπότε αν φτερνιστώ πάνω σου, έχεις καλές πιθανότητες (ο ιός ανιχνεύεται στο σάλιο). Αν φτερνιστώ και δεν είναι κανείς κοντά, δεν θα μεταδοθεί μέσω αέρα μακρύτερα από εκεί που πήγαν τα σάλια μου. 3
thomasG4 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Ποιος το γαμάει και το Winrar; 7-zip FTW 6
evabb Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 σκυλος για ολες τις δουλειες! ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα :wub: :wub: :wub:
Προτεινόμενες αναρτήσεις