Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• De@th L0rd

1432

• Unabomber

1344

• Thresh

1318

• viper2005

1282

Δημοσ.

10730770_10152798504674752_5814388119734

πραγματικά έχω συφιλιαστει με την εντελως απολίτιστη και λιγουρικη συμπεριφορά απέναντι στη συγκεκριμένη νομικό.

• Like 4
Δημοσ.

:blink:

Καμία,μα απολύτως καμία σχέση δεν έχει η κατάσταση σου και μην το γράψεις αλλού γιατί θα πέσει ντομάτα και θα έχουν και δίκιο.Πραγματικά το να συγκρίνεις παιχνίδι με RL είναι αστείο,πόσο μάλλον στο θέμα μας αναλογιζόμενοι τι έκανες εσύ και τι έκανε αυτός και τι επίδραση είχε στον ψυχισμό του καθένα.

O τύπος υπολόγισε ότι είχε τριπλάσιες επιτυχημένες βολές από ότι του αναγνωρίστηκε τυπικά,ήταν μια προσωπική του εκτίμηση όπως είχαν όλοι οι ελεύθεροι σκοπευτές στο επίπεδο του.Όλοι υπολογίζουν πολλούς περισσότερους από ότι οι υπηρεσίες τους αποδέχονται λόγω συνθηκών.Από εκεί και πέρα έκανε ότι πίστευε σωστό για την πατρίδα του και για τους συναδέλφους του,τόσο απλό και τόσο πολύπλοκο. 

Εάν προβάλεις την δική σου αισθητική και ηθική πάνω σε ένα γεγονός που έγινε 50 σχεδόν έτη πριν από άτομα τελείως διαφορετικής ιδεολογίας και γενεάς κάτι κάνεις λάθος στην εκτίμηση σου.

Από εκεί και πέρα τα είπαμε,το Ν.Βιετνάμ δεν ήθελε τους κομμουνιστές του βορά,οι Β.Βιετναμέζοι πίστευαν ότι πρέπει να ενώσουν την χώρα παρά το τι θέλει τουλάχιστον το 40% του πληθυσμού και το εφάρμοσαν με την βία,τις απειλές,τους εκβιασμούς και τον πόλεμο.Σωστό; Λάθος; Δύσκολο να πεις,όπως δύσκολο να πεις ότι οι Αμερικάνοι ήταν εισβολείς σε μια σύρραξη τόσο πολύπλοκη και τόσο διφορούμενη με τους δύο τυπικούς πρωταγωνιστές(Β. και Ν.Βιετνάμ)να είναι απλά μαριονέτες ενός ακόμη proxy war που μετρούσε ήδη 9 και πλέον έτη όταν οι Αμερικάνοι μπήκαν για τα καλά.

Τέλος όπως έγραψα πριν μιλάμε για το περίεργο και το μοναδικό του πράγματος,στο αρχικό ποστ αυτός ήταν ο σκοπός,να προκαλέσει αίσθημα με την μοναδικότητα του,όχι να δώσει ηθικά διδάγματα πάνω στον πόλεμο και στην ανθρώπινη ψυχή.

Η, έστω αποτυχημένη, σύγκρισή μου με το cod είχε να κάνει μόνο με το πιο κοντινό συναίσθημα που μπορεί να έχει κάποιος από εμάς που το πιθανότερο είναι να μην βρεθεί ποτέ στη θέση του. Μπορεί να είναι αστεία η σύγκριση, αλλά έχω δει σε ντοκιμαντέρ Αμερικανούς στο Ιράκ να λένε πως "είναι σαν να παίζεις cod, απλά στα αλήθεια". Τέλος πάντων..

Εσύ επικεντρώνεσαι αλλού. Εγώ θίγω καθαρά το "δυο μέτρα και δυο σταθμά" του θέματος. Δες αν θέλεις τα σχόλια στο imgur τι θαυμασμό προκάλεσε η ιστορία. Τώρα, ποιος ήθελε κομμουνισμό, ποιος δεν ήθελε, πότε μπήκαν οι Αμερικανοί στον πόλεμο κτλ.. δεν αφορά το δικό μου πόστ.

Δημοσ.

Η, έστω αποτυχημένη, σύγκρισή μου με το cod είχε να κάνει μόνο με το πιο κοντινό συναίσθημα που μπορεί να έχει κάποιος από εμάς που το πιθανότερο είναι να μην βρεθεί ποτέ στη θέση του. Μπορεί να είναι αστεία η σύγκριση, αλλά έχω δει σε ντοκιμαντέρ Αμερικανούς στο Ιράκ να λένε πως "είναι σαν να παίζεις cod, απλά στα αλήθεια". Τέλος πάντων..

Εσύ επικεντρώνεσαι αλλού. Εγώ θίγω καθαρά το "δυο μέτρα και δυο σταθμά" του θέματος. Δες αν θέλεις τα σχόλια στο imgur τι θαυμασμό προκάλεσε η ιστορία. Τώρα, ποιος ήθελε κομμουνισμό, ποιος δεν ήθελε, πότε μπήκαν οι Αμερικανοί στον πόλεμο κτλ.. δεν αφορά το δικό μου πόστ.

Μιλάμε για τελείως διαφορετικές καταστάσεις και στο ντοκυμαντέρ μάλλον τα ωραιοποίησαν λίγο,το μόνο που μπορείς να πεις ότι προσομοιάζεις με παιχνίδι,και αυτό πολύ γενικά,είναι οι εξομοιωτές σύγχρονων υποβρυχίων.Εκεί όπως και στην πραγματική ζωή δεν έχεις άμεση επαφή με το περιβάλλον.

Στο προκείμενο τώρα,δεν ξέρω τι έκαναν σε ένα άσχετο φόρουμ,δεν είδα εδώ θαυμασμό από κανέναν.

Μάλλον αφορά το δικό σου ποστ γιατί ανέφερες συγκεκριμένα πράγματα και το περιβάλλον επιβάλει να αναγνωρίσεις το τι ίσχυε,δεν μπορεί να ισχυρίζεσαι ότι ήταν αιμοδιψής εισβολέας και μετά να λες ότι δεν αφορά το ποστ σου η κατάσταση.

Δεν πάει έτσι,ή το πιάνεις σωστά,με δεδομένα που ίσχυαν στην περίπτωση ή το αφήνεις γιατί θα γράψεις με τελείως λανθασμένα κριτήρια.

Δεν υπάρχει μέση λύση.

Αυτά τα τελευταία από εμένα,αρκετά πιάσαμε το χώρο του νήματος.

Δημοσ.

4r3rk3a.gif

τρίβει το πουλί του :3

δεν καταλαβαίνει γιατι του αρέσει γιατι ειναι μικρό 

το έκανα κ εγώ στις σκάλες της θείας μου οταν ημουν μικρούλης :3

γιατί έκανε ολη τη διαδικασία αφου απ την αρχή για γυναίκα έμοιαζε 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...