Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• De@th L0rd

1432

• Unabomber

1344

• Thresh

1318

• viper2005

1282

Δημοσ.

αν το αουντι με τα αστερια στο κρας τεστ εγινε ετσι φαντασου τι θα εμενε απο ενα πονυ που συζηταμε στο αλλο θρεντ.

μπδγ, η καμπινα του οδηγου εχει τη μικροτερη ζημια, αυτο αγοραζεις με τα παραπανω $$

μονο η πορτα με τα ηχεια εμεινε ανεπαφη,λογικα αμα τη πουλησει παιρνει καινουριο audi.

• Like 3
Δημοσ.

Οσο και αν προσπαθησετε δεν θα βγει αστειο απο την τραγωδια. Δεν ξερω για το μουνοπανο που σκοτωσε τον κοσμο και εφυγε να την γλυτωσει, αλλα και εγω ετυχα σε φαση με εργα και σημαιακια, και ενω πηγαινα με 80 χλμ /ω ισα που προλαβα να σταματησω με ασφαλεια, και εχω αμαξι του 2011 και 5 μηνων λαστιχα. Απαραδεκτος ο τροπος σημανσης!!

• Like 3
Δημοσ.

@onty:

Οσο και αν προσπαθησετε δεν θα βγει αστειο απο την τραγωδια. Δεν ξερω για το μουνοπανο που σκοτωσε τον κοσμο και εφυγε να την γλυτωσει, αλλα και εγω ετυχα σε φαση με εργα και σημαιακια, και ενω πηγαινα με 80 χλμ /ω ισα που προλαβα να σταματησω με ασφαλεια, και εχω αμαξι του 2011 και 5 μηνων λαστιχα. Απαραδεκτος ο τροπος σημανσης!!

Είμαστε πολύ off-topic αλλά ο οδηγός δεν απομακρύνθηκε απ τον τόπο του δυστυχήματος.

• Like 3
Δημοσ.

μονο η πορτα με τα ηχεια εμεινε ανεπαφη,λογικα αμα τη πουλησει παιρνει καινουριο audi.

κι όμως στο Χαϊδαρι στα φανάρια παλατακι, ένα φορτηγό με συρόμενο, φορτωμένο μάρμαρα(ογκολιθους) έσκασε Μια σε ένα σαξο από πίσω, το εκσεφενδονισε κυριολεκτικά πάνω σε ένα οκταβια και το μόνο που έμεινε ανεπαφο, ήταν ο χώρος οδηγού. Είχε γίνει το αμαξακι ενα μέτρο σε μήκος. Ο οδηγός δεν έπαθε απολύτως τπτ.
Δημοσ.

Φιόνα, ο ορισμός του πουτανακίου. Και για να προλάβω μερικές φεμέν δε μιλάω για τον τρόπο που ντύνεται άλλα για το "χαρακτήρα" της

10157108_895133983887301_503706724581119

Αν ήταν η Λίνα όπως στο Sarah Conor Chronicles κ την είχα αδερφή τα ίδια με τον Jamie θα έκανα :rolleyes: 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...