subdee Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 που είναι αυτό το πανέμορφο τοπίο ; Όρος Shasta, Βόρεια Καλιφόρνια, ΗΠΑ 2
Ntinaras Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 αν το αουντι με τα αστερια στο κρας τεστ εγινε ετσι φαντασου τι θα εμενε απο ενα πονυ που συζηταμε στο αλλο θρεντ. μπδγ, η καμπινα του οδηγου εχει τη μικροτερη ζημια, αυτο αγοραζεις με τα παραπανω $$ μονο η πορτα με τα ηχεια εμεινε ανεπαφη,λογικα αμα τη πουλησει παιρνει καινουριο audi. 3
onty Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Οσο και αν προσπαθησετε δεν θα βγει αστειο απο την τραγωδια. Δεν ξερω για το μουνοπανο που σκοτωσε τον κοσμο και εφυγε να την γλυτωσει, αλλα και εγω ετυχα σε φαση με εργα και σημαιακια, και ενω πηγαινα με 80 χλμ /ω ισα που προλαβα να σταματησω με ασφαλεια, και εχω αμαξι του 2011 και 5 μηνων λαστιχα. Απαραδεκτος ο τροπος σημανσης!! 3
antonl Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 @onty: Οσο και αν προσπαθησετε δεν θα βγει αστειο απο την τραγωδια. Δεν ξερω για το μουνοπανο που σκοτωσε τον κοσμο και εφυγε να την γλυτωσει, αλλα και εγω ετυχα σε φαση με εργα και σημαιακια, και ενω πηγαινα με 80 χλμ /ω ισα που προλαβα να σταματησω με ασφαλεια, και εχω αμαξι του 2011 και 5 μηνων λαστιχα. Απαραδεκτος ο τροπος σημανσης!! Είμαστε πολύ off-topic αλλά ο οδηγός δεν απομακρύνθηκε απ τον τόπο του δυστυχήματος. 3
onty Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Αφου το ειπε ο Παπαδακης!! Σε καλυψα;; Ον τοπικ.. 3
trayban Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 μονο η πορτα με τα ηχεια εμεινε ανεπαφη,λογικα αμα τη πουλησει παιρνει καινουριο audi.κι όμως στο Χαϊδαρι στα φανάρια παλατακι, ένα φορτηγό με συρόμενο, φορτωμένο μάρμαρα(ογκολιθους) έσκασε Μια σε ένα σαξο από πίσω, το εκσεφενδονισε κυριολεκτικά πάνω σε ένα οκταβια και το μόνο που έμεινε ανεπαφο, ήταν ο χώρος οδηγού. Είχε γίνει το αμαξακι ενα μέτρο σε μήκος. Ο οδηγός δεν έπαθε απολύτως τπτ.
De@th L0rd Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Φιόνα, ο ορισμός του πουτανακίου. Και για να προλάβω μερικές φεμέν δε μιλάω για τον τρόπο που ντύνεται άλλα για το "χαρακτήρα" της Αν ήταν η Λίνα όπως στο Sarah Conor Chronicles κ την είχα αδερφή τα ίδια με τον Jamie θα έκανα
Προτεινόμενες αναρτήσεις