Pantelwolf Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 πω δε φτανει που ειναι μεταφρασμενο, μας έβγαλε και τα ματια. 10
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Aυτο με το doggy style εχει βγει χαλαρα απο αυτο εδω 2
De@th L0rd Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Παρότι έχω κάνει μετάβαση στις κονσόλες, δε μπορώ να μη δεχτώ το PC MASTER RACE! 4
nicoc89 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Αν σου πω ότι τέτοιοι πολλοί στην ΕΛ κοινωνία θα σοκαριστείς; Καλά παντού υπάρχουν πραγματικοί ουγκανοί αλλα οι συγκεκριμένοι ειναι troll accounts , τα ξέρω ολα . ωραίο θα ηταν αν δεν ειχε γράψει το συκώτι λάθος 3
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 ωραίο θα ηταν αν δεν ειχε γράψει το συκώτι λάθος Το αντιθετο θα ελεγα μαν. Ειναι ανθρωπομορφισμος του συκωτιου, φαση Ο Συκωτης. Ο Πορτοφολης ειναι γραμμενος λαθος. Αν και μαλλον εσυ εχεις δικιο, αλλα θα ειχε περισσοτερη πλακα αν ηταν Ο Συκωτης που χρησιμοποιει και φεησμπουκ κλπ. Οκ ξαναγυρναω στην τρυπα μου τωρα... 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις