mech35 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 δράση αντίδραση. Όλη η κατασκευή είναι ένα σύστημα , ο μαγνήτης δέχεται δύναμη προς τα αριστερά ενώ το όχημα την ίδια δύναμη προς τα δεξιά, το συνολικό σύστημα λοιπόν δεν δέχεται κάποια δύναμη. Για να κινηθεί χρειάζεται μία εξωτερική δύναμη ως προς την γη, εδώ δεν υπάρχει εξωτερική δύναμη. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση pappous_soulis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 γιαυτο εισαι ετσι!!!1 Χριστιανική αγάπη. 33 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Το χω σκεφτει και γω αυτο , αλλα δε μπορω να σκεφτω ενα λογο που να μη μπορει να δουλεψει εστω και θεωρητικα . Εχει κανεις καμια ιδεα ? Ναι, το εδαφος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 γιαυτο εισαι ετσι!!!1 Χριστιανική αγάπη. Ενώ η άλλη που του λέει "έτσι όπως είσαι λογικό να μην πιστεύεις" xDDD 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostask91 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 δράση αντίδραση. Όλη η κατασκευή είναι ένα σύστημα , ο μαγνήτης δέχεται δύναμη προς τα αριστερά ενώ το όχημα την ίδια δύναμη προς τα δεξιά, το συνολικό σύστημα λοιπόν δεν δέχεται κάποια δύναμη. Για να κινηθεί χρειάζεται μία εξωτερική δύναμη ως προς την γη, εδώ δεν υπάρχει εξωτερική δύναμη. Πωωω νιωθω τοσο βλακας ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Το χω σκεφτει και γω αυτο , αλλα δε μπορω να σκεφτω ενα λογο που να μη μπορει να δουλεψει εστω και θεωρητικα . Εχει κανεις καμια ιδεα ? Επειδή οι προηγούμενες εξηγήσεις και η φυσική γυμνασίου φαντάζουν πυρηνική φυσική, βάλε τις παλάμες σου κόντρα η μία στην άλλη και πες μας ποια νίκησε 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black_rabBiT Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Ενώ η άλλη που του λέει "έτσι όπως είσαι λογικό να μην πιστεύεις" xDDD Έχω λιώσει. Για μαύρο τρολλοχιούμορ γαμάει αλλα μάλλον είναι η χριστιανική αγάπη που λέει ο παππούς τσούλης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostask91 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Επειδή οι προηγούμενες εξηγήσεις και η φυσική γυμνασίου φαντάζουν πυρηνική φυσική, βάλε τις παλάμες σου κόντρα η μία στην άλλη και πες μας ποια νίκησε Χαχαχαχα ειπαμε νιωθω βλακας Και να φανταστεις οτι ειμαι πολυτεχνειο και καθομουν και σκεφτομουν ηλεκτρομαγνητικα πεδια , το ενα το αλλο , και δε σκεφτηκα το πιο απλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Και να φανταστεις οτι ειμαι πολυτεχνειο 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Και να φανταστεις οτι ειμαι πολυτεχνειο και καθομουν και σκεφτομουν ηλεκτρομαγνητικα πεδια , το ενα το αλλο , και δε σκεφτηκα το πιο απλο Το ξέρω αλλά δεν ήθελα να σε εκθέσω. you shot ur own foot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Grand Theft Doge 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raid_av Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 είμαι ο μοναδικός που δε κατάλαβα τι τρέχει με τη συγκεκριμένη εικόνα? H Μαρια Χατζη ειναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν νομίζω... Η αναζήτηση μια ουκρανοκάτι βγάζει αν και δεν είναι ξεκάθαρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 H Μαρια Χατζη ειναι. Τι εστί Μαρία Χατζή και τι ιδιαίτερο έχει στην φωτό; Έχασα επεισόδια από ΕΛ σόου Βύζ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις