zio10 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Μια φυσικη σφαιρα ειναι και ο... Αρης!! Το παραξενο θα ηταν να βλεπαμε τετραγωνες επιφανειες(3χ3).....! Καλά δε νομίζω πως συγκρίνονται Μπορεί να δημιουργηθεί φυσικά κάτι τέτοιο? Εδώ στη γη έχουμε βρει ας πούμε?
άδικος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Καλά δε νομίζω πως συγκρίνονται Μπορεί να δημιουργηθεί φυσικά κάτι τέτοιο? Εδώ στη γη έχουμε βρει ας πούμε? Το ίδιο το άρθρο που παρέθεσες αναφέρει πως δημιουργήθηκε με φυσική διεργασία και την εξηγεί.
zio10 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Το ίδιο το άρθρο που παρέθεσες αναφέρει πως δημιουργήθηκε με φυσική διεργασία και την εξηγεί. ε καλά τι θα λέγανε! Υπό πολύ σπάνιες προϋποθέσεις νομίζω λέει αλλά και πάλι έχει το ενδιαφέρον του...γι'αυτό ρωτάω αν είναι κάτι που έχουμε συναντήσει κι εδώ ή αλλού
άδικος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 ε καλά τι θα λέγανε! Υπό πολύ σπάνιες προϋποθέσεις νομίζω λέει αλλά και πάλι έχει το ενδιαφέρον του...γι'αυτό ρωτάω αν είναι κάτι που έχουμε συναντήσει κι εδώ ή αλλού Ε, ναι λέμε. Πάλι ζουν ανάμεσα μας & θεωρίες συνωμοσίας;
zio10 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Ε, ναι λέμε. Πάλι ζουν ανάμεσα μας & θεωρίες συνωμοσίας; Απλά μου φάνηκε ενδιαφέρον Και είναι άλλο οι πέτρες που βρίσκουμε στα ποτάμια και τη θάλασσα πχ που έχουν κυκλικό σχήμα και άλλο μια τέλεια σφαίρα! Τέλος πάντων, θα δούμε
άδικος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 http://en.wikipedia.org/wiki/Concretion 1
zio10 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 http://en.wikipedia.org/wiki/Concretion thanks το έχω δει
timonkaipumpa3 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Μια φυσικη σφαιρα ειναι και ο... Αρης!! Το παραξενο θα ηταν να βλεπαμε τετραγωνες επιφανειες(3χ3).....! 1
kostask91 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Το χω σκεφτει και γω αυτο , αλλα δε μπορω να σκεφτω ενα λογο που να μη μπορει να δουλεψει εστω και θεωρητικα . Εχει κανεις καμια ιδεα ?
doctorkostis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Το χω σκεφτει και γω αυτο , αλλα δε μπορω να σκεφτω ενα λογο που να μη μπορει να δουλεψει εστω και θεωρητικα . Εχει κανεις καμια ιδεα ? Σοβαρα τωρα? Ενας λογος που μου ερχεται προχειρα, φυσικη Β' γυμνασιου. 11
Προτεινόμενες αναρτήσεις