DrLo Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 ίσως από τις πιο όμορφες γυναίκες που έχω δει Δεν αποκλείεται ... Αν δεν ήταν και αυτό το [σαν] πρεζάκι στη μέση να την κρύβει θα μπορούσαμε να τη δούμε και εμείς ... 8
gatokoritso Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 ίσως από τις πιο όμορφες γυναίκες που έχω δει Αντικειμενικά έχει τέλειο πρόσωπο. η αληθεια ειναι οτι πριν ασχοληθει με τις βαμπιρομαλακιες ηταν καλο κομματι. αλλα μετα απο τη δημοσιοτητα εφαγε τρομερη κατρακυλα. τωρα σιγα σιγα μαζευεται καπως.αλλα η ποιο ομορφη γυναικα με τη καμια! η φωτογραφιες που εβαλες ειναι αρχαιες τσιμπα μια φρεσκια: not bad το μαλλακι.. 2
RedPanda Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Ναι αλλά είναι καλή και σε μη επαγγελματικές φωτογραφίες
timonkaipumpa2 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Αυτή την περίοδο η πιο όμορφη είναι μία... η Kate Upton. Photo από Instagram: http://instagram.com/p/qST55PK85B/ Και μία από τις πολλές από google images Μία ολόσωμη Και μία χωρίς make up 3
arc Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Αντικειμενικά έχει τέλειο πρόσωπο. Στην εμφάνιση και ομορφιά δεν υπάρχει το «αντικειμενικό» παρά μόνο το «υποκειμενικό». Αν θεωρείς τέλειο το πρόσωπο της, τότε πως θα χαρακτηριζες τη φάτσα της Μακρυπούλια ή τη φάτσα της Roxanne McKee ή τη φάτσα της Cobie Smulders; 1
gatokoritso Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Αυτή την περίοδο η πιο όμορφη είναι μία... η Kate Upton. Photo από Instagram: http://instagram.com/p/qST55PK85B/ Και μία από τις πολλές από google images Μία ολόσωμη Και μία χωρίς make up ποτε δεν καταλαβα το ντορο με αυτη.με τα βυζια σαν αγελαδα και τα τεραστια φρυδια που εκαναν τα ματια της μικρα..ηταν ποιο ωραια πριν παχυνει.το σωμα της παντοτε το έβρισκα σαν το σωμα μιας μεσης ελληνιδας. 5
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Guys sorry για την εισβολη, αλλα μιλατε για πιο ομορφες γυναικες και ποσταρετε την βαμπιρελα και αυτη στην φωτο μου γελαει ε. 16
Προτεινόμενες αναρτήσεις