deesnider Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 reeeeeeeeed Λίγο πριν γράψω «το κόκκινο ...φυσικά!!!» - «τρελά φράγκα» vs «ανάσταση τού τάδε»: Χμμμ! Δύσκολοοο!!! - είπα να ρίξω ένα βλέφαρο στις επόμενες απαντήσεις... ...για άλλη μια φορά, δε με απογοήτευσες! 2
Socratis_g Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 αν δεν έχεις χάσει πατερα αδερφο κτλ σε μικρή ηλικία, τοτε διαλέγεις το κόκκινο. 1
wizzy Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Σχετικά με το μπλε/κόκκινο χάπι: δεν λέει ότι μπορείς να διαλέξεις ποιος συγγενής θα αναστηθεί. Άρα, red.
άδικος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Σχετικά με το μπλε/κόκκινο χάπι: δεν λέει ότι μπορείς να διαλέξεις ποιος συγγενής θα αναστηθεί. Άρα, red. Ψάχνουμε δικαιολογία για να πάρουμε το red; Με αυτή τη λογική δε λέει ποιος θα γίνει δισ/χος. Νταξ ψόφησε. 3
wizzy Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Ψάχνουμε δικαιολογία για να πάρουμε το red; Με αυτή τη λογική δε λέει ποιος θα γίνει δισ/χος. Νταξ ψόφησε. E, θεωρητικά, όταν προσφέρουν σε εσένα το red pill, εσύ θα γίνεις ο δισ/χος, εάν το πάρεις. Ποιο το νόημα να το πάρεις εσύ και να γίνει δισ/χος ο γείτονας; Αλλά, ναι, το γ@μήσαμε και ψόφησε...
evabb Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 αν δεν έχεις χάσει πατερα αδερφο κτλ σε μικρή ηλικία, τοτε διαλέγεις το κόκκινο. καλυτερα να κλαιω την μοιρα μου και την δυστυχια μου μεσα σε λιμουζινα παρα πανω σε ποδηλατο (μες στην βροχη) 3
De@th L0rd Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) καλυτερα να κλαιω την μοιρα μου και την δυστυχια μου μεσα σε λιμουζινα παρα πανω σε ποδηλατο (μες στην βροχη) Η λιμουζίνα είναι δύσκολη στο παρκάρισμα. Υπάρχουν πολύ καλά κι άνετα σπόρ αυτοκίνητα. Mercedes SL600 για παράδειγμα. Για να μην έχεις τον σωφέρ να σε πρήζει 'Ελκη εκ κατακλύσεως άλλα 18 χιλιάρικά. Does worth it? Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2014 από De@th L0rd 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις