Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• De@th L0rd

1432

• Unabomber

1344

• Thresh

1318

• viper2005

1282

Δημοσ.

6194.jpg

Αυτός δεν είναι που είχε πετάξει μια γυμνή γκόμενα από μία ταράτσα σε μία πισίνα; *σνιφ* θέλω και εγώ λεφτά, και άσε την Βουγιουκλάκη να λέει ότι οι φτωχοί είναι οι πιο γεμάτοι άνθρωποι... Έ ρε κατάθλιψη αυτή η εικόνα :D

• Like 4
Δημοσ.

Νομίζω πως το σχόλιο του επικεντρώνεται στο ότι δεν συμμετέχει σε καμία εμπόλεμη πλευρά και απλά θέλει να επιβιώσει αυτού που γίνεται μένοντας κλεισμένος σπίτι.

στη Γάζα του 50% ανεργία και άπειρη φτώχεια, με πλούσιους μόνο τους χαμασιτες και τα τσιράκια τους.

Πώς τον κόβεις;

Αυτός δεν είναι που είχε πετάξει μια γυμνή γκόμενα από μία ταράτσα σε μία πισίνα; *σνιφ* θέλω και εγώ λεφτά, και άσε την Βουγιουκλάκη να λέει ότι οι φτωχοί είναι οι πιο γεμάτοι άνθρωποι... Έ ρε κατάθλιψη αυτή η εικόνα :D

Προτιμώ ένα άνθρωπο που με αγαπά κ τον αγαπώ.
Δημοσ.

Για ποιο λόγο να υπάρχουν τα 8.1 σε δισκέτες;;;

Φυσιολογικά δεν ειναι αληθινή η φωτογραφία το αστείο της υπόθεσης ειναι που λεει " Disk 1 of 3711 " :P

• Like 2
Δημοσ.

Απο τα καλύτερα που διάβασα online για την φώτο αυτη! 

"imagine those floppies take 1 second to finish the 1.44mb (though it is actually slower than the internet nowadays) , you'd be spending more time swapping disks than actually installing the OS

say it takes 5 seconds to complete each floppy cycle (insert, continue, eject)...... it'll be a 18500 second operation, 5 hours and a bit....."

Και επίσης:

"Error reading disc number 1.745. Please start again!"

• Like 4
Δημοσ.

ενα καυτό δάκρυ μόλις κύλησε κατα μήκος του προσώπου μου,με κατεύθυνση το πηγούνι...

Προς τι η ειρωνεία...Η περίπτωση να ειναι πραγματικότητα δεν υπάρχει έτσι? Δεν πιστεύεις οτι έχουν ιντερνετ στη Γάζα?

Το τουιτ παρεμπιπτόντως ειναι αληθινό...

στη Γάζα του 50% ανεργία και άπειρη φτώχεια, με πλούσιους μόνο τους χαμασιτες και τα τσιράκια τους.

Δηλαδή το άλλο 50% ειναι χαμασίτες και τσιράκια???

av0bOxb_460sa_v1.gif

Γιουρι Μπόικα?? :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προς τι η ειρωνεία...Η περίπτωση να ειναι πραγματικότητα δεν υπάρχει έτσι? Δεν πιστεύεις οτι έχουν ιντερνετ στη Γάζα?

Γιουρι Μπόικα?? :P

1175745_708599585833919_1499057541_n.jpg

:P

and

10563165_779761692074540_127841211045771

Επεξ/σία από Unabomber
  • Like 16
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...