Προς το περιεχόμενο

Αστείες, περίεργες, ενδιαφέρουσες εικόνες

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• De@th L0rd

1432

• Unabomber

1344

• Thresh

1318

• viper2005

1282

6194.jpg

Αυτός δεν είναι που είχε πετάξει μια γυμνή γκόμενα από μία ταράτσα σε μία πισίνα; *σνιφ* θέλω και εγώ λεφτά, και άσε την Βουγιουκλάκη να λέει ότι οι φτωχοί είναι οι πιο γεμάτοι άνθρωποι... Έ ρε κατάθλιψη αυτή η εικόνα :D

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νομίζω πως το σχόλιο του επικεντρώνεται στο ότι δεν συμμετέχει σε καμία εμπόλεμη πλευρά και απλά θέλει να επιβιώσει αυτού που γίνεται μένοντας κλεισμένος σπίτι.

στη Γάζα του 50% ανεργία και άπειρη φτώχεια, με πλούσιους μόνο τους χαμασιτες και τα τσιράκια τους.

Πώς τον κόβεις;

Αυτός δεν είναι που είχε πετάξει μια γυμνή γκόμενα από μία ταράτσα σε μία πισίνα; *σνιφ* θέλω και εγώ λεφτά, και άσε την Βουγιουκλάκη να λέει ότι οι φτωχοί είναι οι πιο γεμάτοι άνθρωποι... Έ ρε κατάθλιψη αυτή η εικόνα :D

Προτιμώ ένα άνθρωπο που με αγαπά κ τον αγαπώ.

Για ποιο λόγο να υπάρχουν τα 8.1 σε δισκέτες;;;

Φυσιολογικά δεν ειναι αληθινή η φωτογραφία το αστείο της υπόθεσης ειναι που λεει " Disk 1 of 3711 " :P

• Like 2

Απο τα καλύτερα που διάβασα online για την φώτο αυτη! 

"imagine those floppies take 1 second to finish the 1.44mb (though it is actually slower than the internet nowadays) , you'd be spending more time swapping disks than actually installing the OS

say it takes 5 seconds to complete each floppy cycle (insert, continue, eject)...... it'll be a 18500 second operation, 5 hours and a bit....."

Και επίσης:

"Error reading disc number 1.745. Please start again!"

• Like 4

Μιας και το αναφέρατε, τι είδος αρχείου ήταν στη δισκέτα; Πώς το λέγανε; .iso π.χ;

http://www.fileinfo.com/filetypes/disk_image

Δεν υπήρχαν μόνο τα πισί, σόρρυ..;ρ

• Like 1

ενα καυτό δάκρυ μόλις κύλησε κατα μήκος του προσώπου μου,με κατεύθυνση το πηγούνι...

Προς τι η ειρωνεία...Η περίπτωση να ειναι πραγματικότητα δεν υπάρχει έτσι? Δεν πιστεύεις οτι έχουν ιντερνετ στη Γάζα?

Το τουιτ παρεμπιπτόντως ειναι αληθινό...

στη Γάζα του 50% ανεργία και άπειρη φτώχεια, με πλούσιους μόνο τους χαμασιτες και τα τσιράκια τους.

Δηλαδή το άλλο 50% ειναι χαμασίτες και τσιράκια???

av0bOxb_460sa_v1.gif

Γιουρι Μπόικα?? :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προς τι η ειρωνεία...Η περίπτωση να ειναι πραγματικότητα δεν υπάρχει έτσι? Δεν πιστεύεις οτι έχουν ιντερνετ στη Γάζα?

Γιουρι Μπόικα?? :P

1175745_708599585833919_1499057541_n.jpg

:P

and

10563165_779761692074540_127841211045771

Επεξ/σία από Unabomber
  • Like 16

Μιας και το αναφέρατε, τι είδος αρχείου ήταν στη δισκέτα; Πώς το λέγανε; .iso π.χ;

^

^

ban him

ff785bcf-164f-4b6c-a177-536836b5c82d.jpg

http://diply.com/different-solutions/20-intellectual-jokes-that-will-make-you-question-your-intelligence/44390/5

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...