De@th L0rd Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Αυτός δεν είναι που είχε πετάξει μια γυμνή γκόμενα από μία ταράτσα σε μία πισίνα; *σνιφ* θέλω και εγώ λεφτά, και άσε την Βουγιουκλάκη να λέει ότι οι φτωχοί είναι οι πιο γεμάτοι άνθρωποι... Έ ρε κατάθλιψη αυτή η εικόνα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgolavos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Plug Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Νομίζω πως το σχόλιο του επικεντρώνεται στο ότι δεν συμμετέχει σε καμία εμπόλεμη πλευρά και απλά θέλει να επιβιώσει αυτού που γίνεται μένοντας κλεισμένος σπίτι.στη Γάζα του 50% ανεργία και άπειρη φτώχεια, με πλούσιους μόνο τους χαμασιτες και τα τσιράκια τους. Πώς τον κόβεις; Αυτός δεν είναι που είχε πετάξει μια γυμνή γκόμενα από μία ταράτσα σε μία πισίνα; *σνιφ* θέλω και εγώ λεφτά, και άσε την Βουγιουκλάκη να λέει ότι οι φτωχοί είναι οι πιο γεμάτοι άνθρωποι... Έ ρε κατάθλιψη αυτή η εικόνα Προτιμώ ένα άνθρωπο που με αγαπά κ τον αγαπώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 1.jpg Για ποιο λόγο να υπάρχουν τα 8.1 σε δισκέτες;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Για ποιο λόγο να υπάρχουν τα 8.1 σε δισκέτες;;; Φυσιολογικά δεν ειναι αληθινή η φωτογραφία το αστείο της υπόθεσης ειναι που λεει " Disk 1 of 3711 " 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black_rabBiT Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Μιας και το αναφέρατε, τι είδος αρχείου ήταν στη δισκέτα; Πώς το λέγανε; .iso π.χ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Απο τα καλύτερα που διάβασα online για την φώτο αυτη! "imagine those floppies take 1 second to finish the 1.44mb (though it is actually slower than the internet nowadays) , you'd be spending more time swapping disks than actually installing the OSsay it takes 5 seconds to complete each floppy cycle (insert, continue, eject)...... it'll be a 18500 second operation, 5 hours and a bit....." Και επίσης: "Error reading disc number 1.745. Please start again!" 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Μιας και το αναφέρατε, τι είδος αρχείου ήταν στη δισκέτα; Πώς το λέγανε; .iso π.χ; http://www.fileinfo.com/filetypes/disk_image Δεν υπήρχαν μόνο τα πισί, σόρρυ..;ρ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 ενα καυτό δάκρυ μόλις κύλησε κατα μήκος του προσώπου μου,με κατεύθυνση το πηγούνι... Προς τι η ειρωνεία...Η περίπτωση να ειναι πραγματικότητα δεν υπάρχει έτσι? Δεν πιστεύεις οτι έχουν ιντερνετ στη Γάζα? Το τουιτ παρεμπιπτόντως ειναι αληθινό... στη Γάζα του 50% ανεργία και άπειρη φτώχεια, με πλούσιους μόνο τους χαμασιτες και τα τσιράκια τους.Δηλαδή το άλλο 50% ειναι χαμασίτες και τσιράκια??? Γιουρι Μπόικα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Προς τι η ειρωνεία...Η περίπτωση να ειναι πραγματικότητα δεν υπάρχει έτσι? Δεν πιστεύεις οτι έχουν ιντερνετ στη Γάζα? Γιουρι Μπόικα?? and Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2014 από Unabomber 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Μιας και το αναφέρατε, τι είδος αρχείου ήταν στη δισκέτα; Πώς το λέγανε; .iso π.χ; ^ ^ ban him http://diply.com/different-solutions/20-intellectual-jokes-that-will-make-you-question-your-intelligence/44390/5 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsioudiver Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Στην επόμενη σελίδα δημοσιεύθηκαν απαντήσεις, όποιοι επίμονοι μη προχωρήσουν! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις