De@th L0rd Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 high school of the dead???? χουχουχου μαλλον δεν εχεις δει το high school DxD που ειναι καθε 30 δευτερολεπτα βυζια μες στα μουτρα σου. Eξ ου και τα double D's? LOL. μην σου τύχει αν είσαι ΠΦ, είχε πέσει κι ένα φιλαράκι μου, λογικό άλλωστε με τέτοιο υπόδυμα... Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ με τα τσαρούχια, αφού ρε μλκς του στρατού σε αυτούς είναι το πάν η εμφάνιση και δε πρέπει να συμβαίνουν τέτοια, χάθηκε να τους βγάζουν τα τσαρούχια με αντιολισθητική σολά; Όπως πάντα πρωτόγονοι. Τα ίδια υλικά επί 50 χρόνια. "Γιατί είναι καλύτερα" 1
Daemonos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Eξ ου και τα double D's? LOL. Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ με τα τσαρούχια, αφού ρε μλκς του στρατού σε αυτούς είναι το πάν η εμφάνιση και δε πρέπει να συμβαίνουν τέτοια, χάθηκε να τους βγάζουν τα τσαρούχια με αντιολισθητική σολά; Όπως πάντα πρωτόγονοι. Τα ίδια υλικά επί 50 χρόνια. "Γιατί είναι καλύτερα" Για τα τσαρούχια.... όχι γιατι πρέπει να χτυπάνε και να ακούγεται... έχει σκοπιμότητα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 μπορείς να το διαβάσεις κι ως True κι ως False... 2
stavi Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 ^ στοργικός και υπομονετικός thresh καλή φάση που μου απάντησε ευχαριστώ thresh
bvg Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Parrot painted Women... Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2014 από bvg 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις