viper2005 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 εγω δεν βλεπω ecchi ή lolicon ή emoshit. Βασικα, μονο seinen και τα σχετικα βλεπω. Aν εννοεις κατι τετοιο... 2
De@th L0rd Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 High School of the Dead και ντάξει τα έχεις δει όλα . Εγώ είμαι τύπος mecha πάντως. Ας έχει robot και ας είναι ότι πιο καμένο υπάρχει...Τα boobs είναι plus (Ghost in The Shell)
viper2005 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 High School of the Dead και ντάξει τα έχεις δει όλα υπαρχουν και χειροτερα... 1
evabb Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 High School of the Dead και ντάξει τα έχεις δει όλα . Εγώ είμαι τύπος mecha πάντως. Ας έχει robot και ας είναι ότι πιο καμένο υπάρχει...Τα boobs είναι plus (Ghost in The Shell) high school of the dead???? χουχουχου μαλλον δεν εχεις δει το high school DxD που ειναι καθε 30 δευτερολεπτα βυζια μες στα μουτρα σου. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 μην σου τύχει αν είσαι ΠΦ, είχε πέσει κι ένα φιλαράκι μου, λογικό άλλωστε με τέτοιο υπόδυμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις