Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Που ειναι αυτός και τι περίμένει και τι εθνικότητας είναι?

Εσένα περιμένει.

Δεν βλέπεις πώς σε κοιτάει? :P

• Like 2
  • Απαντ. 35,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• De@th L0rd

1432

• Unabomber

1344

• Thresh

1318

• viper2005

1282

Δημοσ.

Ξέρω ότι οι περισσότεροι θα με κράξετε, αλλά είναι από τα πιο άσχημα αυτοκίνητα που έχω δει.

Αρχικά η Reventon. Τελεία. Το F-35 των αυτοκινήτων (σε εμφάνιση, όχι αξιοπιστία), η 24χρονη Lima των supercars.

Μετά η Sesto Elemento. Καλή, αλλά Reventon μπα.

Μετα η Aventador. Επιτέλους η Lambo που όλοι αγαπήσαμε. Απίστευτη.

Μετά η Veneno. What is wrong with you people? Σχεδιαστές με Αλτσχάιμερ, μηχανικοί με γκαβωμάρα, φετιχιστές υπεύθυνοι παραγωγής.

Και μετά.

Μετά ήρθε η Egoista. Αν ήταν καλλιτέχνης θα ήταν η ΓκάΓκα. Ή ο Πανταζής. Αν ήταν επιχειρηματίας θα ήταν ο Ταμτάκος ή ο CEO της Abercrombie. Αν ήταν άνθρωπος θα ήταν ο ΓαμωΤοΧριστόΤου. Αν ήταν ποδοσφαιριστής θα ήταν ο Μήτρογλου. Αν ήταν αυτοκίνητο παραγωγής θα ήταν Peugeot Rally 106 κατασκευής Datsun, με PowerMax στο παρμπριζ, ζάρια/παναγίτσες στους καθρέφτες, κρεμασμένα cd στην εξάτμιση, ηχεία στα ζαντολάστιχα και λεντάκια στην κεραία του ραδιοφώνου. Δυστυχώς είναι αγωνιστικό supercar. Της Lamborghini. Γαμώ.

Δημοσ.

Μου θυμήζει κάτι κολλάζ που κάναμε στο δημοτικό και κολλούσανε τα κομμάτια όπου να 'ναι και δεν ήξερες που να πρωτοκοιτάξεις

Δημοσ.

r.i.p. my sides

Ειλικρινα προσπάθησα να το διαβάσω αλλά δεν έβγαλα άκρη. Τρόλλαραν τον δημοσιογράφο; Δεν καταλαβαίνω!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...