eaglej Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 και δε του χωνεις ενα ψωροlike ? τσιγγουνη σε βρισκω .. χαχαχαχαχα ρε παιδια εικονα ανεβασα.... αλλα δε ξερω γιατι δε φαινεται 1
evabb Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 πωωωωωωωωω τι λες ρε φιλε. τι μου θυμησες τωρα! αν και λεει φλαμενγκο οχι φλαμινγκο.
Mau-Maus Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 spiderman cosplay κοσπλει χει χει χει τσικα τσικα μπουμ φιλε δε με ενδιαφερει καθολου η φατσα της ! βασικα δε με νοιαζει αν εχει κεφαλι καν .. 5
spirit)earth)aflame Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 έχεις δίκιο, αλλά φορ δε λολζ καλο ειναι
Timonkaipumpa Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 spiderman cosplay κοσπλει χει χει χει τσικα τσικα μπουμ Εάν δεν είχα δει την ταινία θα νόμιζα ότι ο spiderman έκανε cosplay σε αυτή.
Flexeril Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Να τα εξατμίσεις μέσα σε μια νύχτα, σε «κιράσ' πουτό;», lap dances, στουντιότσαρκες και λουλουδούδες, ασφαλέστερη τοποθέτηση είναι...Νταξ,στην ηλικία μου χρειάζεται λίγο παραπάνω από μία νυχτιά (καμια διετία υπολογίζω,ήρθανε πολλές από δαύτες), μασουλάω πιά αντί να δαγκώνω,θα μου φτουρήξει παραπάνω...
deesnider Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Νταξ,στην ηλικία μου χρειάζεται λίγο παραπάνω από μία νυχτιά (καμια διετία υπολογίζω,ήρθανε πολλές από δαύτες), μασουλάω πιά αντί να δαγκώνω,θα μου φτουρήξει παραπάνω... Δε βάζω τον παράγοντα ηλικία στο τραπέζι, ούτε το αν θα χρειαστούν μία ή πολλές νύχτες για να τα κάνεις στάχτη. Ψυχρή σύγκριση «επενδύσεων» κάνω: «Δεκαχίλιαρο στους ιερούς κωλομπαροβωμούς» vs «Δεκαχίλιαρο ακουμπισμένο οπουδήποτε στον Άη Παντελή ή τις παρεμφερείς περιοχές». Ακόμα και σαν προσάναμμα, υψηλότερη απόδοση έχει... Επεξ/σία 24 Μαΐου 2014 από deesnider 1
De@th L0rd Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 φιλε δε με ενδιαφερει καθολου η φατσα της ! βασικα δε με νοιαζει αν εχει κεφαλι καν .. Γιατί ρε κακούργοι, τι έχει η φάτσα; Μια χαρά είναι! 1
Antwni Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Φόβος και τρόμος αυτό το σπίτι... Να πέσει καμιά πέτρα από πάνω να σκοτώσει κανέναν... 1
deesnider Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Γιατί ρε κακούργοι, τι έχει η φάτσα; Μια χαρά είναι! Εντάξει, ότι φέρνει κάπως στο Μπάμπη το σουγιά, φέρνει... ...αλλά γι' αυτό υπάρχουν οι μαξιλαροθήκες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις