firewalker Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Από αυτά που διάβασα, πρέπει να ζύγιζε πάνω από 100 τόνους. 4
evabb Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δε θα διαφωνήσω στο 150ρι. Έχω όμως Sennheiser που τα είχα βρεί προσφορά 59 ευρώ από 105 ευρώ και τα beats τα έχουν για πρωινό. Χωρίς να θέλω να θίξω την ποιότητα των beats παρα μόνο την τιμή. Αν δώσεις τα ίδια λεφτά σε sennheiser θα έχεις κάτι πολύ πιο τίμιο στα χέρια σου.Ο δεύτερος παράγοντας είναι η πηγή του ήχου. Αν είναι κανα λάπτοπ με κάρτα ήχου realtek "HD" audio δε λέει να δώσεις πάνω από 30 ευρώ. Αν έχεις ένα κινητό ή ipod όμως θα διαπιστώσεις σημαντική διαφορά. αμα βρηκες τετοια προσφορα ειναι καλη περιπτωση. σιγουρα η πηγη του ηχου παιζει ρολο, στο πσ της δουλειας μου πχ οτι και να βαλω ακουγεται σαν τρυπια κατσαρολα (σε winamp φτιαχνει καπως ο ηχος) και μετα παιζει ρολο και τι μουσικη ακους. δοκιμασα marshall ακουστηκα με την μουσικη που ακουω συνηθως και ακουγα μονο μπασο γιατι ουτως η αλλος εχει μεσα η μουσικη πολυ μπασο. βρηκα την ευτυχια μου στα bose τα οποια πλεον δεν τα αλλαζω με τπτ. παρτε και μια εικονα για μην λετε οτι σπαμαρω 9
nicoc89 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 peach cosplay κοσπλεικοσπλεικοσπλεικοσπλεικοσπλεικοσπλειcatherine cosplayAlice cosplay 7
bele Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 κοσπλεικοσλεικοσπλεικοσπλεικοσπλεικοσπ Alice cosplay Ή ειναι η sasha grey ή πρεπει να κοψω τις τσοντες... 10
deesnider Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Ή ειναι η sasha grey ή πρεπει να κοψω τις τσοντες... Μπορείς να συνεχίσεις ακάθεκτος... 4
stavi Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 δε σας φαίνεται πολύ λεπτό το μπούτι και ο κώλος της; σε σημείο που να μην είναι και τόσο σέξυ? 6
nicoc89 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 δε σας φαίνεται πολύ λεπτό το μπούτι και ο κώλος της; σε σημείο που να μην είναι και τόσο σέξυ? οχι , μας φαίνετε γκάβλα και βατευσιμη :3 8
Ntinaras Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 δε σας φαίνεται πολύ λεπτό το μπούτι και ο κώλος της; σε σημείο που να μην είναι και τόσο σέξυ? ναι εχεις δικιο δεν ειναι τοσο. ειναι περισσοτερο :v 2
De@th L0rd Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 δε σας φαίνεται πολύ λεπτό το μπούτι και ο κώλος της; σε σημείο που να μην είναι και τόσο σέξυ? Ωραία λοιπόν, τι περίμενεις,show something interesting! 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις