De@th L0rd Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 αναλογως το σπιτι. δεν το θεωρω τρομερη πολυτελεια να ειναι ξεχωριστα η τουαλετα απο το μπανιο. ειναι τρομερα πρακτικο. σε μεγαλες οικογενειες σιγουρα τα 2 μπανια ειναι πιο βολικα. υγ ενα καλο ζευγαρι ακουστικα κανει κανα 150αρι. του 50ρικου ακουγονται σαν τρυπιες κατσαρολες τοσο χοντροοοοοο Δε θα διαφωνήσω στο 150ρι. Έχω όμως Sennheiser που τα είχα βρεί προσφορά 59 ευρώ από 105 ευρώ και τα beats τα έχουν για πρωινό. Χωρίς να θέλω να θίξω την ποιότητα των beats παρα μόνο την τιμή. Αν δώσεις τα ίδια λεφτά σε sennheiser θα έχεις κάτι πολύ πιο τίμιο στα χέρια σου.Ο δεύτερος παράγοντας είναι η πηγή του ήχου. Αν είναι κανα λάπτοπ με κάρτα ήχου realtek "HD" audio δε λέει να δώσεις πάνω από 30 ευρώ. Αν έχεις ένα κινητό ή ipod όμως θα διαπιστώσεις σημαντική διαφορά. 1
hexenlord Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 spoiler plz σε quote, μην scrollάρουμε τσάμπα ελα ρε με προλαβε ο deathlord, αλλα η δικη μου βερσιον το τερματισε. Σορρυ για το σκρολλινγ
De@th L0rd Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Οι σφήκες είναι χρήσιμες γιατί τρώνε τις κάμπιες και μειώνουν τον αριθμό τους. Αν τώρα σας ενοχλούν οι φωλιές από "χαρτί" που φτιάχνουν, η λύση είναι μια μεγάλη σύριγγα χωρίς βελόνα γεμάτη με πετρέλαιο, ή ένα σπρέι WD40 , το σούρουπο που μαζεύονται, απευθείας πάνω τους στη φωλιά- εγγυημένα αποτελέσματα. tip: Δε χρειάζεται ανάφλεξη. Αλλιώς : 8
viper2005 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δε θα διαφωνήσω στο 150ρι. Έχω όμως Sennheiser που τα είχα βρεί προσφορά 59 ευρώ από 105 ευρώ και τα beats τα έχουν για πρωινό. Χωρίς να θέλω να θίξω την ποιότητα των beats παρα μόνο την τιμή. Αν δώσεις τα ίδια λεφτά σε sennheiser θα έχεις κάτι πολύ πιο τίμιο στα χέρια σου.Ο δεύτερος παράγοντας είναι η πηγή του ήχου. Αν είναι κανα λάπτοπ με κάρτα ήχου realtek "HD" audio δε λέει να δώσεις πάνω από 30 ευρώ. Αν έχεις ένα κινητό ή ipod όμως θα διαπιστώσεις σημαντική διαφορά. Φθονώ. 1
thomasG4 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Φωτογραφίες του Los Angeles απο το 1898 μέχρι τη δεκαετία του 60' περισσότερες φωτό εδώ 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις