Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αναλογως το σπιτι. δεν το θεωρω τρομερη πολυτελεια να ειναι ξεχωριστα η τουαλετα απο το μπανιο. ειναι τρομερα πρακτικο. σε μεγαλες οικογενειες σιγουρα τα 2 μπανια ειναι πιο βολικα.

υγ ενα καλο ζευγαρι ακουστικα κανει κανα 150αρι. του 50ρικου ακουγονται σαν τρυπιες κατσαρολες

τοσο χοντροοοοοο  :wub:  :wub:  :wub:

Δε θα διαφωνήσω στο 150ρι. Έχω όμως Sennheiser που τα είχα βρεί προσφορά 59 ευρώ από 105 ευρώ και τα beats τα έχουν για πρωινό. Χωρίς να θέλω να θίξω την ποιότητα των beats παρα μόνο την τιμή. Αν δώσεις τα ίδια λεφτά σε sennheiser θα έχεις κάτι πολύ πιο τίμιο στα χέρια σου.Ο δεύτερος παράγοντας είναι η πηγή του ήχου. Αν είναι κανα λάπτοπ με κάρτα ήχου realtek "HD" audio  δε λέει να δώσεις πάνω από 30 ευρώ. Αν έχεις ένα κινητό ή ipod όμως θα διαπιστώσεις σημαντική διαφορά.

• Like 1
  • Απαντ. 35,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• De@th L0rd

1432

• Unabomber

1344

• Thresh

1318

• viper2005

1282

Δημοσ.

spoiler plz σε quote, μην scrollάρουμε τσάμπα :P

ελα ρε με προλαβε ο deathlord, αλλα η δικη μου βερσιον το τερματισε. Σορρυ για το σκρολλινγ

Δημοσ.

Οι σφήκες είναι χρήσιμες γιατί τρώνε τις κάμπιες και μειώνουν τον αριθμό τους. Αν τώρα σας ενοχλούν οι φωλιές από "χαρτί" που φτιάχνουν, η λύση είναι μια μεγάλη σύριγγα χωρίς βελόνα γεμάτη με πετρέλαιο, ή ένα σπρέι WD40 , το σούρουπο που μαζεύονται, απευθείας πάνω τους στη φωλιά- εγγυημένα αποτελέσματα. tip: Δε χρειάζεται ανάφλεξη.

Αλλιώς  :

a8W9rGO_700b_v1.jpg

• Like 8
Δημοσ.

Δε θα διαφωνήσω στο 150ρι. Έχω όμως Sennheiser που τα είχα βρεί προσφορά 59 ευρώ από 105 ευρώ και τα beats τα έχουν για πρωινό. Χωρίς να θέλω να θίξω την ποιότητα των beats παρα μόνο την τιμή. Αν δώσεις τα ίδια λεφτά σε sennheiser θα έχεις κάτι πολύ πιο τίμιο στα χέρια σου.Ο δεύτερος παράγοντας είναι η πηγή του ήχου. Αν είναι κανα λάπτοπ με κάρτα ήχου realtek "HD" audio  δε λέει να δώσεις πάνω από 30 ευρώ. Αν έχεις ένα κινητό ή ipod όμως θα διαπιστώσεις σημαντική διαφορά.

Φθονώ.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...