deesnider Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Γιατί το post σου το βλέπω εντελώς κενό; Για να πάρεις like, σημαίνει ότι κάποιοι το βλέπουν κανονικά, αλλά θυμάμαι να το έχω συναντήσει σε αρκετά δικά σου post με φωτογραφίες...
pournaras Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Γιατί το post σου το βλέπω εντελώς κενό; Για να πάρεις like, σημαίνει ότι κάποιοι το βλέπουν κανονικά, αλλά θυμάμαι να το έχω συναντήσει σε αρκετά δικά σου post με φωτογραφίες... Πρεπει να ανεβεις level για να σου εμφανιζονται Ουτε εγω το βλεπω... 6
kostas_dr Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Γιατί το post σου το βλέπω εντελώς κενό; Για να πάρεις like, σημαίνει ότι κάποιοι το βλέπουν κανονικά, αλλά θυμάμαι να το έχω συναντήσει σε αρκετά δικά σου post με φωτογραφίες... dee, δεν το βλέπεις; Εμένα μου εμφανίζεται κανονικά. Κάποιος με σαμποτάρει
deesnider Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 dee, δεν το βλέπεις; Εμένα μου εμφανίζεται κανονικά. Κάποιος με σαμποτάρει Το απόλυτο κενό, σού λέω! Εν τω μεταξύ και ο pournaras λέει ότι δεν το βλέπει, άρα δεν είμαι ο μόνος. Πάντως, απ' όσο θυμάμαι, μόνο σε δικά σου post με φωτογραφίες το συναντώ και μάλιστα αρκετά συχνά...
bvg Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δυστυχώς ούτε σε εμενα φαίνεται!! Για τσέκαρε να δεις γιατί.
LongTom Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 σιγα την ομορφια.. To άβαταρ με το σχόλιο/ύφος σου ταιριάζουν τέλεια. 7
evabb Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 σιγα την ομορφια.. τα δοντια που ηταν σαν να ειχαν συγκρουστει με μετεωριτη σιγουρα εφτιαξαν. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις