Daemonos Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Γιατί το post σου το βλέπω εντελώς κενό; Για να πάρεις like, σημαίνει ότι κάποιοι το βλέπουν κανονικά, αλλά θυμάμαι να το έχω συναντήσει σε αρκετά δικά σου post με φωτογραφίες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Γιατί το post σου το βλέπω εντελώς κενό; Για να πάρεις like, σημαίνει ότι κάποιοι το βλέπουν κανονικά, αλλά θυμάμαι να το έχω συναντήσει σε αρκετά δικά σου post με φωτογραφίες... Πρεπει να ανεβεις level για να σου εμφανιζονται Ουτε εγω το βλεπω... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Ειναι για εκλεκτους 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Γιατί το post σου το βλέπω εντελώς κενό; Για να πάρεις like, σημαίνει ότι κάποιοι το βλέπουν κανονικά, αλλά θυμάμαι να το έχω συναντήσει σε αρκετά δικά σου post με φωτογραφίες... dee, δεν το βλέπεις; Εμένα μου εμφανίζεται κανονικά. Κάποιος με σαμποτάρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 dee, δεν το βλέπεις; Εμένα μου εμφανίζεται κανονικά. Κάποιος με σαμποτάρει Το απόλυτο κενό, σού λέω! Εν τω μεταξύ και ο pournaras λέει ότι δεν το βλέπει, άρα δεν είμαι ο μόνος. Πάντως, απ' όσο θυμάμαι, μόνο σε δικά σου post με φωτογραφίες το συναντώ και μάλιστα αρκετά συχνά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Και γω δε βλεπω τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bvg Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δυστυχώς ούτε σε εμενα φαίνεται!! Για τσέκαρε να δεις γιατί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Η ομορφια σιγουρα αγοραζεται 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 σιγα την ομορφια.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 σιγα την ομορφια.. To άβαταρ με το σχόλιο/ύφος σου ταιριάζουν τέλεια. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 σιγα την ομορφια.. τα δοντια που ηταν σαν να ειχαν συγκρουστει με μετεωριτη σιγουρα εφτιαξαν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 σιγα την ομορφια.. Συμφωνώ μοιάζει με μετανάστη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις