Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• De@th L0rd

1432

• Unabomber

1344

• Thresh

1318

• viper2005

1282

Δημοσ.

300.jpg

Η Αρχαία Ελληνική αντιμετώπιση στο πρόβλημά της μαζικής μετανάστευσης από την Ασία προς την Ευρώπη.

• Like 5
Δημοσ.

Οτι πρεπει για wallpaper η τελευταια .

Ναι για το pc μου με τα windows 98 σε 800x600 οθόνη 16bit βάθος. :P Πέρα από τη πλάκα τη θέλουμε σε υψηλότερη ανάλυση αν γίνεται...

aAYL8Vp_460s.jpg

aZPKq5z_700b_v1.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Γαμηθηκε σημερα !
δεν ειχε δυνατο wi-fi στο κωλομαγαζο που επινα την φραπεδια μου , και δε μπορουσα να τσαταρω με το iPhone μου με πεταγε συνεχεια εξω η μαλακια !
και δε φτανει που εχασε και η ομαδαρα μου στην μπαλα να-ουμε εχασα και γω στο fifa απο τον ασχετο το κολλητο !!! αστο γαμηθηκε κανονικα σημερα, τι αλλο θα μπορουσε να μου συμβει ...

• Like 5
Δημοσ.

Ναρκισσισμός, το τσογλάνι όμως, ε; Με το που χαμπάριασε ότι καθρεφτίζεται η μούρη του στο νερό, αμέσως πήγε και κόλλησε! Κι εμείς είμαστε όμορφοι άμα λάχει, αλλά δεν πλακώνουμε στα γλωσσόφιλα το είδωλό μας... 

• Like 9
Δημοσ.

Γαμηθηκε σημερα !

δεν ειχε δυνατο wi-fi στο κωλομαγαζο που επινα την φραπεδια μου , και δε μπορουσα να τσαταρω με το iPhone μου με πεταγε συνεχεια εξω η μαλακια !

και δε φτανει που εχασε και η ομαδαρα μου στην μπαλα να-ουμε εχασα και γω στο fifa απο τον ασχετο το κολλητο !!! αστο γαμηθηκε κανονικα σημερα, τι αλλο θα μπορουσε να μου συμβει ...

σιγα,στο στρατό χειρότερα κάναμε

Δημοσ.

τι , δεν ειχατε σημα καθολου ?

μαλλον δεν καταλαβε.

ρε παιδια εμεισ κανουμε παραπονα γιατι δεν μας εκατσε η μερα γιατι δεν μασ εκατσε η γκομενα κλπ.... ενω αλλου δεν εχουν ουτε νερο να πιουν, μην πω και τι τρωνε.... δεν εχει καμια σχεση το τι καναμε στο στρατο. εμεισ το καναμε για εκπαιδευση ενω αυτοι εχουν αυτην την ζωη.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...