Socratis_g Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Όχι μόνο ο σύντομος τόνος. Και ο μεγαλύτερος ήχος του sms που διαρκούσε πολλά beeps (για όσους θυμούνται) είναι morse code για "connecting people". 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 http://morsecode.scphillips.com/jtranslator.htmlμε βάση αυτό δε μπορώ να πω ότι βγήκε κάτι από τα 2(sms, connecting people στο 15-20 speed) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 http://morsecode.scphillips.com/jtranslator.html με βάση αυτό δε μπορώ να πω ότι βγήκε κάτι από τα 2(sms, connecting people στο 15-20 speed) Ο σύντομος ήχος αν τον ακούσεις είναι 3 τελείες, 2 παύλες, 3 τελείες, επί 2 φορές. Δλδ sms sms. Ξεκάθαρο ακόμα και στο ανεκπαίδευτο αυτί. Ο μεγάλος ήχος βγαίνει connecting people, το εκπαιδευμένο αυτί ραδιοερασιτέχνη μπορεί να το αντιληφθεί. Τώρα το τι δεν έγινε καλά στη δοκιμή σου δε γνωρίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Πραγματικά δε ξέρω γιατί ,μου φαίνεται πως οι 2 τελευταίες ηρωίδες του disney στο frozen, είναι ότι πιο σέξυ έχουν σχεδιάσει τα τελευταία χρόνια. Το ανησυχητικό είναι ότι είναι μια ταινία για παιδιά που εγώ κάθησα και την είδα για τελείως διαφορετικό λόγο 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 δε με αηδιάζει καθόλου, ίσα ίσα... μακάρι να την είχα τώρα. . . τρελαίνομαι για μαγειρίτσα λέμε!!!! έλα ρε βλάκες είναι πολύ ωραία! σοβαρά μιλάτε τώρα δε σας αρέσει η μαγειρίτσα; πατσά δεν έχω φάει ποτέ, αλλά αρέσει στη σιστερ.. τώρα γιατί τα γραψα ολα αυτά δεν ξέρω αλλά δεν πειράζει θέλω να πιστεύω 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 δε με αηδιάζει καθόλου, ίσα ίσα... μακάρι να την είχα τώρα. . . τρελαίνομαι για μαγειρίτσα λέμε!!!! έλα ρε βλάκες είναι πολύ ωραία! σοβαρά μιλάτε τώρα δε σας αρέσει η μαγειρίτσα; πατσά δεν έχω φάει ποτέ, αλλά αρέσει στη σιστερ.. τώρα γιατί τα γραψα ολα αυτά δεν ξέρω αλλά δεν πειράζει θέλω να πιστεύω ποιο μικρος κάπου 16-17, είχα καλέσει ενα φίλο στο σπίτι που δεν ήταν ελληνας και τον τάισα χωρίς να του πω τι είναι. έφαγε 2 πιάτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 ποιο μικρος κάπου 16-17, είχα καλέσει ενα φίλο στο σπίτι που δεν ήταν ελληνας και τον τάισα χωρίς να του πω τι είναι. έφαγε 2 πιάτα. μύτη δεν είχε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raid_av Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις