pesis Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Γιατιιιιιιιιιιιιι ?????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 ειναι λιγο τραβηγμενη η τοποθετηση του death lord αλλα περιεχει αληθεια. οι ομοφυλοφιλοι ομως δεν εμπιπτουν στην κατηγορια του αηδιαστικου. στην τελικη δεν σε υποχρεωνουν να βλεπεις κατι που ειναι λες και ξεφυγε απο νεκροτομειο. οι ομοφυλοφιλοι ειναι ενα παραδειγμα ρε συ, αλλα και αυτούς κάποτε όπως τον φρίκουλα τους αντιμετωπίζαν. ε σήμερα είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα για αυτούς. η "κατηγορία του αιδιαστηκού" σαν γενικός όρος δεν μου κάθετε καλά, αλλά προσωπικά πέρα απο τον φρίκουλα, μερικούς gay, τα τσιουάουα και τα smart, ποιό πολύ με αιδιάζουν κάποιοι "μορφωμένοι" ψευτοδιανοούμενοι που το παίζουν free τύποι, που όταν δούν κάτι καινούριο παίρνουν τις τζουγράνες και τους πυρσούς και αρχίζουν τα ουγκα ουγκα.. μπορεί να μην μας αρέσουν τα μούτρα τους, αλλά μπορεί σε 10-15 χρόνια να τα δούμε στα μούτρα των παιδιών μας και να είναι και κάτι συνηθισμένο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 οι ομοφυλοφιλοι ειναι ενα παραδειγμα ρε συ, αλλα και αυτούς κάποτε όπως τον φρίκουλα τους αντιμετωπίζαν. ε σήμερα είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα για αυτούς. η "κατηγορία του αιδιαστηκού" σαν γενικός όρος δεν μου κάθετε καλά, αλλά προσωπικά πέρα απο τον φρίκουλα, μερικούς gay, τα τσιουάουα και τα smart, ποιό πολύ με αιδιάζουν κάποιοι "μορφωμένοι" ψευτοδιανοούμενοι που το παίζουν free τύποι, που όταν δούν κάτι καινούριο παίρνουν τις τζουγράνες και τους πυρσούς και αρχίζουν τα ουγκα ουγκα.. μπορεί να μην μας αρέσουν τα μούτρα τους, αλλά μπορεί σε 10-15 χρόνια να τα δούμε στα μούτρα των παιδιών μας και να είναι και κάτι συνηθισμένο.. Ευκαιρία να του ψάξω επαγγελματική βοήθεια αν ήταν γιός μου πάντως και να του πληρώσω τα φάρμακα που θα παίρνει. Θα προσπαθούσα όμως να μη φτάσει εκεί. Αν ήταν γκέι άλλο θέμα, τουλάχιστον πιστεύω θα είχε την κοινή λογική να μη πηδιέται ή να σαλιαρίζει μπροστά μου, το ίδιο ισχύει κι αν ήταν στρέιτ. Κουμάντο στο κρεβάτι κανενός ενήλικα. Ελπίζω να μην είμαι στη ζωή όταν θα γίνει νόρμα αυτό, ή να βρίσκομαι σε άλλο πλανήτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 ουαου λες και ειναι απο ταινια, που βρισκεται αυτο το μερος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 okay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Ευκαιρία να του ψάξω επαγγελματική βοήθεια αν ήταν γιός μου πάντως και να του πληρώσω τα φάρμακα που θα παίρνει. Θα προσπαθούσα όμως να μη φτάσει εκεί. διαφωτίστεμε αν κάνω λάθως, αλλά κάπου πρίν το 70' δεν πίστευαν οτι οι gay είναι ψυχικά " άρρωστοι " μέχρι που αποδείχθηκε οτι δεν ισχύει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 διαφωτίστεμε αν κάνω λάθως, αλλά κάπου πρίν το 70' δεν πίστευαν οτι οι gay είναι ψυχικά " άρρωστοι " μέχρι που αποδείχθηκε οτι δεν ισχύει ? Θα σου απαντήσω με κλισέ: Δεν είναι το ίδιο, ούτε καν κάτι παρόμοιο. Μήλα με πορτοκάλια δε συγκρίνονται. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aneurysm Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Πάρτε πόνο, χθεσινή, τραβηγμένη στη σαλαμύκονο... 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Like a Boss γατάκια... 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 ε οχι ο pain δεν ειχε τρυπια μαγουλα :-D ακουλουθει υπερβολικα μεγαλο σποιλερ περι ναρουτο οσο αφορα τον pain για οσους δεν εχουν δει αυτο το κομματι. αλλωστε ηταν στην ουσια ζωντανος νεκρος αλλα διελυσε και το hidden leaf village και εφαγε και τον jiraya, μην τον συγκρινουμε με τον χλεχλε :-D αμα ηταν να εχω κι εγω ρινενγκαν θα τρυπιομουν ετσι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Πάρτε πόνο, χθεσινή, τραβηγμένη στη σαλαμύκονο... CAM00019.jpg Το μαλάκα!!! Έγραψε το «πεδγιά» με ένα δέλτα... 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Πάρτε πόνο, χθεσινή, τραβηγμένη στη σαλαμύκονο... CAM00019.jpg Πεδγιά όπως βυζγιά? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση Sellers Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Γιατιιιιιιιιιιιιι ?????? Ως συνήθως επικεντρωθήκατε στα αρνητικά, αλλά δεν καθίσατε να υπολογίστε τα θετικά τα οποία υπερτερούν: 1) Καθαρίζει δοντια με οδοντογλυφίδα με ελάχιστο κόπο. 2) 2 εισόδοι για καθαρισμό μύτης. 3) Δεν μπορει να παιξει τρομπέτα -> βρίσκει εύκολα νοικάρη. 4) Τα καλοκαίρια τα χρησιμοποιεί σαν βράγχια. 5) Διαμπερές και πρωτοποριακό τσιμπούκι σε περίπτωση που ειναι γκει. 6) Μπασκετικές τρίπλες κάτω απο πόδια και μέσα απο ούλα. 7) Και το εντυπωσιακότερο. Όταν ξερνάει. ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ!!! 32 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις