akpe Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Μόνο εγώ βρίσκω κάτι καρακάξες ασβεστοπαπιόφατσες που κυκλοφορούν έξω πιο αηδιαστικές από αυτόν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Μόνο εγώ βρίσκω κάτι καρακάξες ασβεστοπαπιόφατσες που κυκλοφορούν έξω πιο αηδιαστικές από αυτόν; Δεν νομιζω να υπαρχει ον στην γη που να ειναι πιο αηδιαστικο απο αυτον.Ακομα και κατι περιεργα πλασματα απο τα βαθη των ωκεανων ειναι για καλλιστεια μπροστα του. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δεν νομιζω να υπαρχει ον στην γη που να ειναι πιο αηδιαστικο απο αυτον.Ακομα και κατι περιεργα πλασματα απο τα βαθη των ωκεανων ειναι για καλλιστεια μπροστα του. Άλλο ζώον από εκεί...Τέχνη... Modern art for the mentally disturbed... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 human centipede 2.ισως απο τις πιο psychoo ανωλαμες ταινιες eveer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Βγήκε και 2? Ο Ντιτερ Λασερ παίζει παλι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 κοσπλειcosplay 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aneurysm Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Α να χαθείς παλιόπαιδο Νικολάκη... Μόνο μια? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Τα άτομα αυτά με τα 100 piercing 90% covered in tattoos και ειδικά αυτά τα αποκρουστικά streching , έχουν για μένα, σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, τα όποια έχουν την ανάγκη να τα εξωτερικεύουν για να τα βλέπουμε οι υπόλοιποι. Έχω συναντήσει αρκετούς τρελούς, εξαρτημένους, άστεγους κτλ έξω, ποτέ δεν έκφρασα αρνητική γνώμη. Αυτά τα άτομα όμως θέλω να τα γιουχάρω κ αν γίνεται να τα κλωτσήσω κιόλας δημόσια, γιατί δε γίνεται ρε μλκ να προκαλείς αναγούλα δείχνοντας μου την ανατομία σου. Αν μου άρεσε θα έψαχνα βίντεο στο youtube. Καμία δημοκρατία για τους συγκεκριμένους, πρέπει να βγεί νόμος που να τα απαγορεύει δημόσια αυτά. Κατα τα άλλα απαγορεύεται ο γυμνισμός που είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό σε σχέση με αυτό το αποκρουστικό βδέλυμα στη φωτό. νταξ δεν λεω καμμένος ο τυπάς.. αλλά αν αν και εγώ σαν απολίτιστος έλεγα κάτι παρόμοιο για τους gay τί θα μου λέγατε ? οτι έχω δίκιο ? μπα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 νταξ δεν λεω καμμένος ο τυπάς.. αλλά αν αν και εγώ σαν απολίτιστος έλεγα κάτι παρόμοιο για τους gay τί θα μου λέγατε ? οτι έχω δίκιο ? μπα... ειναι λιγο τραβηγμενη η τοποθετηση του death lord αλλα περιεχει αληθεια. οι ομοφυλοφιλοι ομως δεν εμπιπτουν στην κατηγορια του αηδιαστικου. στην τελικη δεν σε υποχρεωνουν να βλεπεις κατι που ειναι λες και ξεφυγε απο νεκροτομειο. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Το στόμα του δεν είναι μονίμως ξερό; Και φαντάσου τον θόρυβο από το σφύριγμα αν καβαλήσει μηχανάκι ξερωγώ. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 οποιος ξερει ποια ειναι η τοποθεσια στην φωτο απλα respect .. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Ευχαρίστησε το google image search :Ρ http://www.loutrakiblog.gr/2014/03/a_22.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 ουτε 100 χλμ απο αθηνα !!!! απιστευτο ?? φαρος λεγεται η περιοχη ειναι προσβασιμη και ειναι τελεια !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Από τις καλύτερες φώτος του thread για μένα..παίζει να την t-shirtάρω η τελευταία έχει μπει προφανώς σαν φόντο επιφάνειας εργασίας.Επικούρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις