bvg Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Εχω πάρει το θέμα απο την αρχή σήμερα πριν λίγες ώρες και πραγματικά έχω λιώωωσεει στα γέλια μέρα που είναι και οι γύρω μου με κοιτάνε με μισό μάτι...πολύ γέλιο...μπράβο σε όλους..μου φτιάξατε την μέρα!!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Αν δεν είναι λόγω ηλικίας, σπάστο σε τάληρα. ρε εγώ να το σπάσω και σε μονόευρα αλλά δε σε πιάνω τι θες να πεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Και το νερό απο το λάστιχο δεν έγραψε. Σημερα τα παιδιά... Μονο εμφιαλωμένα. 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ τι γαμάτη αγκράφα είν αυτή;! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Και το νερό απο το λάστιχο δεν έγραψε. Σημερα τα παιδιά... Μονο εμφιαλωμένα. απο το λαστιχο και ακουμπουσαμε και το στομα μας πανω !!! και αλλα πολλα δεν εγραψε ! οπως οτι οσοι ειμασταν παιδια τοτε κάναμε διακοπές τρεις μήνες τα καλοκαίρια και περνούσαμε ατέλειωτες ώρες στην παραλία χωρίς αντηλιακή κρέμα με δείκτη προστασίας 30. οτι τρώγαμε ολη μερα γλυκά και πίναμε αναψυκτικά, αλλά δεν ήμασταν παχύσαρκοι. οτι ρίχναμε τα κορίτσια κυνηγώντας τα, όχι πιάνοντας κουβέντα σε κάποιο chat room και γράφοντας ; ) : D : P και το κυριοτερο ? οτι είχαμε ελευθερία, αποτυχία, επιτυχία και υπευθυνότητα και μέσα από όλα αυτά μάθαμε και ωριμάσαμε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 απο το λαστιχο και ακουμπουσαμε και το στομα μας πανω !!! και αλλα πολλα δεν εγραψε ! οπως οτι οσοι ειμασταν παιδια τοτε κάναμε διακοπές τρεις μήνες τα καλοκαίρια και περνούσαμε ατέλειωτες ώρες στην παραλία χωρίς αντηλιακή κρέμα με δείκτη προστασίας 30. οτι τρώγαμε ολη μερα γλυκά και πίναμε αναψυκτικά, αλλά δεν ήμασταν παχύσαρκοι. οτι ρίχναμε τα κορίτσια κυνηγώντας τα, όχι πιάνοντας κουβέντα σε κάποιο chat room και γράφοντας ; ) : D : P και το κυριοτερο ? οτι είχαμε ελευθερία, αποτυχία, επιτυχία και υπευθυνότητα και μέσα από όλα αυτά μάθαμε και ωριμάσαμε. Τα ιδια (τα δικα τους μαλλον) θα λενε τα σημερινα παιδια μετα απο 30 χρονια... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 ρε εγώ να το σπάσω και σε μονόευρα αλλά δε σε πιάνω τι θες να πεις...Την έβαλες στις αστείες εικόνες λόγω του ότι τα πιτσιρίκια είναι στο Ακρωτήρι (μπαρ-club) και είναι ανήλικα ;Αλλιώς εξήγησε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 χαχαχα! Το θυμαμαι αυτο! Μας το ειχε δειξει μια φιλολογος στο φροντηστηριο που καναμε και ελεγε πως απο αυτα διαβαζαν οι πολιτικοι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Και το νερό απο το λάστιχο δεν έγραψε. Σημερα τα παιδιά... Μονο εμφιαλωμένα. Και τον μαλακα τον 50ρη να μας λεει πως δεν κανουμε τιποτα και πως αυτος στα νιατα του,..... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Και τον μαλακα τον 50ρη να μας λεει πως δεν κανουμε τιποτα και πως αυτος στα νιατα του,..... πρεπει να μαθεις να στιβεις την πετρα. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις