Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπερβολικό σε βρισκω. Το να κάνεις χιούμορ με κάτι, δεν σημαίνει ότι δεν το σέβεσαι. Κάποιοι έχουν χτίσει καριέρες πάνω σε αυτό, πράγμα που σημαίνει ότι τέτοιου είδους αστεία αρέσουν σε πολύ κόσμο.

Προσωπικά δεν με βρίσκω υπερβολικό και πίστεψε με δεν έχω συμπάθεια προς τον συγκεκριμένο λαο. Αλλά το να πουλάει ο καθένας εξυπνάδα με αντικειμενο μια γενοκτονία είναι τουλάχιστον λυπηρό.

• Like 1
  • Απαντ. 35,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• De@th L0rd

1432

• Unabomber

1344

• Thresh

1318

• viper2005

1282

Δημοσ.

το youtube μου λεει "τι κάνεις ρε μαλάκα είσαι καλά?" όταν ανοίγω το link σου

Εμένα πάλι, μου λέει: "ΕΧΕΙΣ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΜΩΡΕ?"

Ε, αυτό μού ήρθε πρώτο στο μυαλό, όταν διάβασα «έλα να κλάψουμε μαζί», ρε καθάρματα! Έχω και μια άλφα ηλικία, μεγάλωσα και δίπλα σε νυχτόβιο μπαμπά που σταματούσαν το πρόγραμμα για να τον καλησπερίσουν σε κάθε μπουζουκλερί που έμπαινε, είναι και φίλος ο Απόστολος...

(Παρεμπιπτόντως και ασχέτως μουσικών προτιμήσεων: Μάγκας από τους μετρημένους στα δάχτυλα ο τύπος, όσο κι αν δεν τού φαίνεται. Με την αυθεντική ερμηνεία τής λέξης.)

Δημοσ.

οταν ημανε μικρη ηθελα κι εγω να γινω μπαλαρινα. αλλα ζουσα σε ενα σκατοχωρι που δεν ειχε τιποτα.

Όταν ήμανε μικρός ήθελα να γίνω Kung-Fu master, άλλα ζούσα σε ένα σκατοχώρι που δεν είχε πολεμικές τέχνες. Είχε μπαλέτο,μπάσκετ,ωδείο, στοίβο και πολύ πολύ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ποδόσφαιρο. Τελικά έμαθα πλήκτρα κ κανα δυο πνευστά κ λίγο μπασκετάκι so I got that going for me, which is nice....

Όποιος ξέρει που είναι αυτό, διατίθεμαι να ταξιδέψω μέχρι και τη Γη του Πυρός:

agyj8YW_700b_v1.jpg

• Like 5
Δημοσ.

Όταν ήμανε μικρός ήθελα να γίνω Kung-Fu master, άλλα ζούσα σε ένα σκατοχώρι που δεν είχε πολεμικές τέχνες. Είχε μπαλέτο,μπάσκετ,ωδείο, στοίβο και πολύ πολύ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ποδόσφαιρο. Τελικά έμαθα πλήκτρα κ κανα δυο πνευστά κ λίγο μπασκετάκι so I got that going for me, which is nice....

tumblr_mapue82R5z1rdlo5wo1_500.gif

τωρα που το σκεφτομαι θα ηταν πολυ γαματο ενα thread με θεμα:"οταν ημανε μικρος/η ηθελα να γινω:__________αλλα________"

• Like 3
Δημοσ.

ναι κι εγω εκανα ενοργανη, ρυθμικη που ειχε ευτυχως μεσα λιγο μπαλετο, παραδοσιακους χορους και αερομπικ αλλα χορευτρια δεν εγινα.

Δημοσ.

Όποιος ξέρει που είναι αυτό, διατίθεμαι να ταξιδέψω μέχρι και τη Γη του Πυρός:

agyj8YW_700b_v1.jpg

cs dust?

• Like 2
Δημοσ.

a

Έπαιζα κι εγώ πολύ cs μέχρι που τα κωλοπαίδια τα κατάντησαν έτσι:

25366229.jpg

Και εγω το ειχα λιωσει το cs.. μετα οντως γ@μηθηκε το "community" και εφτιαξα δικο μου server με map.. μαλακιστηκαμε λιγο με commands (gravity 1000 Κλπ) με τα φιλαρακια και το παρατησαμε.. μετα ηρθε το cod

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...