Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

^ υπαρχει βιντεο απο αντιδραση?τη στιγμη που σκαει η σοκολατα :devil:

Απο το συγκεκριμένο δεν νομίζω αλλα βρήκα ενα παρόμοιο :devil:

Στο 1:30 ξεκινάει το καλό

• Like 7
  • Απαντ. 35,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• De@th L0rd

1432

• Unabomber

1344

• Thresh

1318

• viper2005

1282

Δημοσ.

Φαντάζομαι δεν ανηκω στους χρήστες που καταλαβαινουν το εκλεπτυσμένο χιουμορ σου αλλα οταν εκατομμύρια άνθρωποι υπεφεραν ή πεθαναν απο εναν τρελο και τους υποτακτικους του ειναι τουλάχιστον θλιβερο αυτου του τυπου οι εξυπνάδες και η αναπαραγωγη τους.

Δημοσ.

Ανήκει στην κατηγορία meanwhile in a parallel universe

people-mellow.jpg

Λoιπόν στο περιοδικό Βαβέλ που διάβαζα φανατικά μια εποχή, είχε διάφορα αυτου του είδους.

Απ τα καλυτερα που έχω δει ειναι ο κουρασμένος ταξιδιώτης που βρίσκει ένα άδειο ξενοδοχείο με στρωμένο τραπέζι. Τρώει, πίνει, κοιμάται σε καθαρά σεντόνια και ξυπνάει στα άγρια μεσάνυχτα με φρικτους πόνους. Ο τύπος πάει να ζητήσει βοήθεια και βλέπει νεκρους σε όλα τα άλλα δωμάτια. Με τα πολλά πεθαίνει στα σκαλιά του ξενοδοχείου.

Η εικόνα μεγαλώνει, το ξενοδοχείο μικραίνει και ουσιαστικά ειναι μια μινιατούρα σε μια τεράστια κουζίνα της οποιας η νοικοκυρά ειναι μια...κατσαρίδα.

(οποιος το βρει το σκανάρει και το βάζει)

• Like 6
Δημοσ.

Φαντάζομαι δεν ανηκω στους χρήστες που καταλαβαινουν το εκλεπτυσμένο χιουμορ σου αλλα οταν εκατομμύρια άνθρωποι υπεφεραν ή πεθαναν απο εναν τρελο και τους υποτακτικους του ειναι τουλάχιστον θλιβερο αυτου του τυπου οι εξυπνάδες και η αναπαραγωγη τους.

Too soon?

• Like 7
Δημοσ.

Αφιέρωμα: ballerinas

Καλά ρε, αυτά τα κάνω κι εγώ. Μην κοιτάς που δε μού πάνε οι φουστίτσες και στερήθηκε ο κόσμος το ταλέντο μου...

οταν ημανε μικρη ηθελα να γινω μπαλαρινα αλλα η μαμα με πηγε για κολύμβηση :-(

οταν ημανε μικρη ηθελα κι εγω να γινω μπαλαρινα. αλλα ζουσα σε ενα σκατοχωρι που δεν ειχε τιποτα.

Όταν ήμανε μικρός, ήθελα κι εγώ να γίνω μπαλαρίνα, αλλά παρουσίασα προβλήματα απώλειας ισορροπίας, διότι

ο πατέρας μου είχε βαρύ χέρι.

GossipGirl---SerenaBlairHug.gif

ελα να κλαψουμε μαζι...

george-marks-crying-little-girl_i-G-56-5

Με συγκινήσατε...

• Like 2
Δημοσ.

GossipGirl---SerenaBlairHug.gif

μόνο εγώ νόμιζα ότι θα φιληθούνε?

στο τέλος μου φαίνεται κάνει την κίνηση ματ και αλλάζει τελικά γνώμη B)

Δημοσ.

Υπερβολικό σε βρισκω. Το να κάνεις χιούμορ με κάτι, δεν σημαίνει ότι δεν το σέβεσαι. Κάποιοι έχουν χτίσει καριέρες πάνω σε αυτό, πράγμα που σημαίνει ότι τέτοιου είδους αστεία αρέσουν σε πολύ κόσμο.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...