Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• De@th L0rd

1432

• Unabomber

1344

• Thresh

1318

• viper2005

1282

Δημοσ.

FBQPLBh.png

Ρε συ Τουφάκο,αλήθεια λέω,θέλω να σε αγαπήσω,να σου βάλω χίλια συν,να κοιτάω οπουδήποτε γράφεις και να κυνηγάω τα posts σου σαν φαν,αλλά ρε μπαγασάκο πες μου σε παρακαλώ τι στο μπούτσο θέλει να πει η αποπάνω εικονίτσα και πού είναι το περίεργο,το αστείο ή το ενδιαφέρον πάνω της.

Δημοσ.

a09wyQd_460sa.gif

Έτσι έκανε κι ο σχωρεμένος ο σιαμεζάκος μου,με τη διαφορά ότι έφτανε το κλειδί...

..και δεν μπορούσε να το γυρίσει....

• Like 2
Δημοσ.

Ρε συ Τουφάκο,αλήθεια λέω,θέλω να σε αγαπήσω,να σου βάλω χίλια συν,να κοιτάω οπουδήποτε γράφεις και να κυνηγάω τα posts σου σαν φαν,αλλά ρε μπαγασάκο πες μου σε παρακαλώ τι στο μπούτσο θέλει να πει η αποπάνω εικονίτσα και πού είναι το περίεργο,το αστείο ή το ενδιαφέρον πάνω της.

Το target group του συγκεκριμενου ειδους humour ειναι πολυ συγκεκριμενο. Δεν απευθυνεται η καθε εικονα στον καθε user εδω μεσα.

Πας παρακατω και απλα το αγνοεις.

• Like 1
Δημοσ.

Το target group του συγκεκριμενου ειδους humour ειναι πολυ συγκεκριμενο. Δεν απευθυνεται η καθε εικονα στον καθε user εδω μεσα.

Πας παρακατω και απλα το αγνοεις.

Κοινώνησέ μας τρισμέγιστε στην πεμπτουσία των υπέρτατων νοημάτων σου.

Λίγη βοήθεια απ' το κοινό;

• Like 6
Δημοσ.

Να αρχίσω και 'γω να βάζω inside jokes της παρέας μου για να νιώθω hipster όταν οι άλλοι δεν τα πιάνουν; Seems legit

Οχι, καλυτερα γραφε με μεμεspeak

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...