De@th L0rd Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Καλά η τελευταία είναι στη κυριολεξία, communist "Party".
Flexeril Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Ρε συ Τουφάκο,αλήθεια λέω,θέλω να σε αγαπήσω,να σου βάλω χίλια συν,να κοιτάω οπουδήποτε γράφεις και να κυνηγάω τα posts σου σαν φαν,αλλά ρε μπαγασάκο πες μου σε παρακαλώ τι στο μπούτσο θέλει να πει η αποπάνω εικονίτσα και πού είναι το περίεργο,το αστείο ή το ενδιαφέρον πάνω της.
Flexeril Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Έτσι έκανε κι ο σχωρεμένος ο σιαμεζάκος μου,με τη διαφορά ότι έφτανε το κλειδί... ..και δεν μπορούσε να το γυρίσει.... 2
Toufas Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Ρε συ Τουφάκο,αλήθεια λέω,θέλω να σε αγαπήσω,να σου βάλω χίλια συν,να κοιτάω οπουδήποτε γράφεις και να κυνηγάω τα posts σου σαν φαν,αλλά ρε μπαγασάκο πες μου σε παρακαλώ τι στο μπούτσο θέλει να πει η αποπάνω εικονίτσα και πού είναι το περίεργο,το αστείο ή το ενδιαφέρον πάνω της. Το target group του συγκεκριμενου ειδους humour ειναι πολυ συγκεκριμενο. Δεν απευθυνεται η καθε εικονα στον καθε user εδω μεσα. Πας παρακατω και απλα το αγνοεις. 1
cthulhucarbide Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Να αρχίσω και 'γω να βάζω inside jokes της παρέας μου για να νιώθω hipster όταν οι άλλοι δεν τα πιάνουν; Seems legit 25
Flexeril Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Το target group του συγκεκριμενου ειδους humour ειναι πολυ συγκεκριμενο. Δεν απευθυνεται η καθε εικονα στον καθε user εδω μεσα. Πας παρακατω και απλα το αγνοεις. Κοινώνησέ μας τρισμέγιστε στην πεμπτουσία των υπέρτατων νοημάτων σου. Λίγη βοήθεια απ' το κοινό; 6
Toufas Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Να αρχίσω και 'γω να βάζω inside jokes της παρέας μου για να νιώθω hipster όταν οι άλλοι δεν τα πιάνουν; Seems legit Οχι, καλυτερα γραφε με μεμεspeak
Προτεινόμενες αναρτήσεις