Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• De@th L0rd

1432

• Unabomber

1344

• Thresh

1318

• viper2005

1282

Δημοσ.

Οχι, οχι και οχι.

πες μου λίγο,γιατι αυτο ακριβώς μου είπαν πριν κατι ημέρες,σε σχετική συζήτηση,άτομα του αντικειμένου υποτίθεται.

Δημοσ.

πες μου λίγο,γιατι αυτο ακριβώς μου είπαν πριν κατι ημέρες,σε σχετική συζήτηση,άτομα του αντικειμένου υποτίθεται.

Ειναι εξαρχης λαθος συλλογισμος. Δεν ειμαι ουρολογος αλλα ας πω την επικρατουσα θεωρια.

Ο προστατης με την ουροδοχο κυστη δεν ερχονται σε επικοινωνια, τα προβληματα ουρησης απο την υπερπλασια προστατη συμβαινουν κυριως λογω πιεσης στην προστατικη μοιρα της ουρηθρας. Η υπερπλασια εξαρταται απο την ελλειψη ισορροπιας στον προστατη ιστο των ορμονων του φυλου, που συμβαινει οσο μεγαλωνουμε. Αλλοι παραγοντες ειναι η φυλη, η παχυσαρκια, ο διαβητης κλπ κλπ.

Οσον αφορα το δευτερο με την "ανανεωση" του αιματος μεσω της περιοδου, το εχω ξανακουσει, ισως παιζει σε επιπεδο ουρμπανιας. Θα προσπαθησω να τα πω απλοϊκα και ας μου συγχωρεθουν οποια μικρα λαθη.Τα ερυθρα αιμοσφαιρια  φυσιολογικα ζουν ~90-120 ημερες. Ετσι και αλλιως δηλαδη "ανανεωνονται". Οι γυναικες με την περιοδο (ειδικα αν εχουν πολυμηνορροια) ζουν με σιδηροπενια ή/και αναιμια επειδη αδειαζουν οι αποθηκες σιδηρου προσπαθωντας να αντιρροπησουν τις απωλειες. Οφελος στο καρδιαγγειακο υπαρχει λογω των οιστρογονων, το οποιο ομως σταματα με την εμμηνοπαυση. Δεν εχει τιποτα να κανει η μηνιαια απωλεια αιματος.

Συγγνωμη απο ολους για το οφτοπικ. Οριστε και μια φωτο.

aNej61G_700b_v1.jpg

• Like 8
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...