Moderators stormrain Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 http://www.popularresistance.org/deep-racism-the-forgotten-history-of-human-zoos/ Αυτη η φωτο και οι υπολοιπες τετοιου ειδους μου προκαλουν απεριγραπτη οργη για το ανθρωπινο ειδος. Θα μου πεις μεχρι πριν οχι πολλα χρονια η σκλαβια ηταν καθημερινοτητα κλπ, ναι, οκ φριχτο, αλλα το τοποθετω και στο παρταλιστικο της υποθεσης (σε φαση "θελω αλλους να κανουν τις δουλειες για μενα γιατι εγω ειμαι πολυ καλος για να το κανω"). Το κατακρινω φυσικα αλλα το "πιανω". Ομως το ολο concept "σε παρατηρω σαν να μην εισαι μερος του ανθρωπινου ειδους παραβιαζοντας σου καθε τι που σου ανηκει" με σοκαρει τρελα. 7
stavi Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 δεν το κατάλαβα.. ξενέρωσε τελικά που είχε σημειώσεις; 1
panagos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 δεν το κατάλαβα.. ξενέρωσε τελικά που είχε σημειώσεις; Αν υποθέσουμε πως είναι πρόσφατο το screenshot, κοίτα πότε είχε ρωτήσει για τις σημειώσεις.
Razor_7 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Αν υποθέσουμε πως είναι πρόσφατο το screenshot, κοίτα πότε είχε ρωτήσει για τις σημειώσεις. χαχαχ τι λες ρε? ό,τι να 'ναι... 1
marten Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 φοβερη η φωτο.που να βρισκεται αυτο το ρυακι αραγε?
pesis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 στον πλανιτη που ζουν αυτοι οι μπλε γιγαντες (avatar)
firewalker Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 φοβερη η φωτο.που να βρισκεται αυτο το ρυακι αραγε? Ρουμανία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις