cthulhucarbide Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Ότι σε πάει αίμα/φεύγουν "κούτσουρα" ή κριτική για την συνδυασμό;
Havik Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 όχι, ότι το καθένα μόνο του έχει μια χαρά γεύση αλλά άμα τα συνδυάσεις είναι απαίσια, δυστυχώς έχω δοκιμάσει... χαράμι πήγε η πίτσα... 2
vasilissouvlaki Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 6 ώρες πριν, techplastic είπε Εμένα όλες τις φορές με έχουν σταμπάρει απο πίσω άρα αυτό είναι άχρηστο για μένα.
Hellaslover Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 12 λεπτά πριν, vasilissouvlaki είπε Εμένα όλες τις φορές με έχουν σταμπάρει απο πίσω άρα αυτό είναι άχρηστο για μένα. Ναι αλλα μπορεις να πας μετα στο δικαστηριο και να πεις "οριστε, ακομα τη φοραω" και να βγεις αθωος. 2
mourgolukos Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 18 ώρες πριν, Havik είπε όχι, ότι το καθένα μόνο του έχει μια χαρά γεύση αλλά άμα τα συνδυάσεις είναι απαίσια, δυστυχώς έχω δοκιμάσει... χαράμι πήγε η πίτσα... Μαλλον δεν έχεις φάει σωστή πίτσα ανανα. Εχω δοκιμάσει σε διάφορες πιτσαρίες, μόνο σε μία πετυχα να την κάνουν σωστή και ήταν ωραία. Οι υπόλοιπες ήταν άθλιες 2
aris1986 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, mourgolukos είπε Μαλλον δεν έχεις φάει σωστή πίτσα ανανα. Εχω δοκιμάσει σε διάφορες πιτσαρίες, μόνο σε μία πετυχα να την κάνουν σωστή και ήταν ωραία. Οι υπόλοιπες ήταν άθλιες Συμφωνώ και επαυξάνω. Πρώτος κορόιδευα την πίτσα ανανά. Είχα φάει και είχα αηδιάσει. Δοκίμασα ύστερα από 10 χρόνια σε καλό restaurant και άλλαξα γνώμη. Αφού δοκίμασα την 2η φορά και λέω θα φάω πάλι σαπίλα έτσι για να θυμηθώ αλλά με εξέπληξε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις